gaduktos Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 (edytowane) Wczoraj jechałem autostrada, nagle zgasł mi silnik, i już go potem nie moglem zapalić (brak zasilania), woda się gotowała w zbiorniczku, było mało oleju. Kupiłem nowy akumulator, nadal nie ma zasilania, co jest grane??? Bardzo proszę o pomoc! Edytowane 8 Lipca 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Normalnie nagła ilość problemów jak w dreszczowcu... A jakiś bezpiecznik, może wypadkowy to nie zadziałał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaduktos Opublikowano 8 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 ale w tym aucie nie ma takiego bezpiecznika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi