demo1 Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Witajcie. Czy ktoś wie gdzie można kupić nową rurkę klimatyzacji o numerze: 8200359686 oczywiście oprócz ASO bo tam pewnie mnie cena zje. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Kolega zakuwał rurkę od klimatyzacji w firmie zajmującej się hydrauliką siłową. Cena w ASO niecałe 500 zł, a zakuta nowa rurka 50 zł. Co ciekawe od oryginału można odróżnić tylko po tym, że nie ma znaczków firmowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demo1 Opublikowano 15 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 (edytowane) Szukałem osoby i nie znalazłem w okolicach kto zakuwa takie rurki. a więc dalej szukam nowej rurki. Edytowane 19 Lipca 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Chyba nawet nie szukałeś. http://panoramafirm.pl/zakuwanie_węży/mazowieckie,,warszawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi