Szalek Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 (edytowane) Witam. Mam problem z moją Megane, a dokładnie gdy ją odpalam silnik załapuje ale pracuje przy 500 obrotach, a gdy odepnę czujnik temperatury cieczy chłodzącej silnik pracuje normalnie. Czujnik pokazuje dobrą temperaturę i nie dawno wymieniałem pompę i wtryskiwacze. Co jej może dolegać. Proszę o pomoc. Edytowane 19 Lipca 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 No czujnik do wymiany pewnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalek Opublikowano 24 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 (edytowane) Może być do wymiany gdy pokazuję dobrą temperaturę? Dodano: 24 lip 2015 - 17:29 czujnik wymieniony i nadal to samo. Edytowane 19 Lipca 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi