Alerin Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Cześć, skąd mogę wziąć prąd pod cb radio tak by był tylko wtedy kiedy jest włączony zapłon? Zapalniczka daje nam stały prąd i muszę za każdym razem wyłączyć samemu radio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Zapalniczka gaśnie po 2 minutach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Najprościej chyba wziąć plus z zasilania radia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Radio jest zasilane cały czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Mi się kojarzy, że są dwa plusy - stały i po zapłonie, który po jakimś czasie też jest odcinany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 W III ????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Zasugerowałem się Meganką II z opisu :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwisz Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Weź tak jak do instalacji wideorejestratora -> http://megane.com.pl/topic/61779-skad-prad-do-rejestratora/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi