tu_es Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 (edytowane) Witam, proszę o podpowiedź. Co to jest za wtyczka, która mieści się w bagażniku sedana po prawej stronie? Mam to luzem :/ Edytowane 29 Lipca 2015 przez tu_es Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karllo Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 To jest wtyczka jaką podpina się najczęściej poduszki/kurtyny, możliwe że i napinacze pasów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tu_es Opublikowano 30 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Dziękuję za odpowiedź. No to problem, muszę teraz dotrzeć od czego dokładnie ta wtyczka jest :angry: a aż tak na elektryce i schematach elektrycznych się nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bert32 Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Do pasów bezpieczeństwa są podpiete takie wtyczki ;) Nie wiem do czego są ale po odpięciu nie wywalają błędów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shu90 Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 A to nie jest czasem wtyczka od nadajnika systemu HandsFree? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romanklimas Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Przepraszam ale nie chcę zakładać nowego tematu a szukałem już wszędzie. Poszukuję kogoś kto powie mi co to jest za wtyczka ponieważ dzisiaj jak wymieniałem wentylator kabiny natknąłem się przypadkiem na coś takiego. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Powinna być jeszcze druga. A jest od włączania oświetlania w drzwiach jak otworzy się schowek w podłodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romanklimas Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 (edytowane) Dziękuję za odpowiedź. Zgadza się to jest wtyczka od oświetlenia schowka. Duży plus. Edytowane 27 Sierpnia 2015 przez romanklimas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi