Pawel Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Nie wiedziałem gdzie to wkleić, więc postanowiłem założyć nowy temat. http://moto.wp.pl/kat,89554,title,Auto-stopilo-sie-na-parkingu,wid,17770608,wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Bzdura rodem Onetu czy Wp i pelikany łykają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 W UK jest budynek, który topi auta, może tu było tak samo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwik1984 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Kiedyś w TV prezentowali motocykl z silnikiem śmigłowca czy coś takiego. Właściciel mówił że kiedyś stanął obok auta na skrzyżowaniu i wydech motocykla stopił kawałek zderzaka samochodu. Ale od słońca to ciężko. Byłem na Krecie i tam widziałem dachy bez lakieru od słońca, ale plastiki były ok :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Wideo pokazuje jak Meganka II stopi się na 38 sto9pniowym upale: https://www.youtube.com/watch?v=TiyDmv-Rutg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volfeer Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Jakoś moja się nie stopiła, a stała w pełnym słońcu jak było 37 st za oknem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Możliwe że przez odbicie szyby w budynku świeciło na ten auto, lub sprowadził z Norwegii czy Szwecji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 (edytowane) Wideo pokazuje jak Meganka II stopi się na 38 sto9pniowym upale: Wideo nic nie pokazuje poza wywołanym efektem stopienia. Ani jedna klatka nie pokazuje płynnego i ściekającego plastiku. Wszystko jest zastygłe i statyczne. A czym i jak było podgrzewane to już inna bajka. jako ciekawostkę zobacz sobie przednie błotniki. Też są plastikowe z tego samego co tylny zderzak. jakoś nic tam stopionego nie widać. Kiepska improwizacja dla uzasadnienie przez angola, że francuzy są do d... i tyle. Niestety niepodważalnie większy błąd konstrukcyjny mają angole, kierownica nadal jest po niewłaściwej stronie.... W internecie dla zaistnienia podają bzdury, (gdzieś nawet czytałem opis, że to megane III) a łatwowierni łykają "sensacje" jak pelikany. Edytowane 14 Sierpnia 2015 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi