michal.s Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Posiadam Megane III z nawigacją Carminat TomTom. Przeglądałem instrukcję obsługi systemu, ale nie dotarłem do punktu mówiącego o tym, jak wyłączyć (ukryć) mapę, tak aby były wyświetlane tylko informacje z systemu radiowego (CD)? W instrukcji jest jedynie wzmianka o tym, że można przytrzymać przycisk przyciemnienia/ukrycia, ale ta czynność wyłącza ekran, a chodzi mi o pokazywanie informacji dotyczących programu radiowego, temperatury itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Nie da się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azagoth Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 można wyłączyć w ustawieniach "BLOKADA ZABEZPIECZAJĄCA", na przykład żeby włączała się po przekroczeniu ustalonej prędkości, alebo żeby wogóle jej nie wyświetlało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi