pavlsz Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Nawet 100 utworów to już jest mega w porównaniu do płyty i ok 20 ;) Przeglądałem ogłoszenia nic o wiele tańszego od nowego nie znalazłem więc chyba się zdecyduje na ten Yatour. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 W Renaulcie też nie ma z tym problemu, te powyżej 6 można wybrać rolką jeśli dobrze pamiętam. No to gratuluję pomysłu na kręcenie chcąc po 3 wybrać katalog 53..... Jeśli oczywiście ktoś jest w stanie zapamiętać co jest w tych 99 katalogach. Choćby były i gatunkami muzyki podzielone. PRZEROST FORMY NAD TREŚCIĄ.. jak wyścigi w pikselach cyfrówek. Dodano: 24 sie 2015 - 17:49 Ten bitrate przy nawet przeciętnych głośnikach jest kiepski. Dla mnie i dla wielu innych, którzy słuchają tylko radia, do auta to wystarczy. Jak pisałem, audiofilem w aucie nie jestem, tam są ważniejsze inne dźwięki, a muza to jest tylko tło. Od napawania się brzmieniem koncertowym są inne miejsca, a przynajmniej sprzęty stacjonarne w domu. (jak jest odpowiednia akustyka wnętrza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gb66 Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Gdy do swojego MII wsadziłem Sony CDX-G1001U, odniosłem wrażenie, że dźwięk stał się bardziej klarowny. Wyraźnie słychać całe instrumentarium, a bas przyjemnie kopie. Wsadziłem do niego pendrive 8GB i nie narzekam na brak muzyki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi