Dawid6971 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Witam, zwracam się do Was z ogromną prośbą. Odkleiła mi się i zginęła tabliczka ( naklejka ) znamionowa z prawego słupka. Pilnie potrzebuję zdjęcie tabliczki znamionowej ze Scenica II 1.6 16v. Potrzebne mi są wszystkie masy i inne zawarte tam informacje. Byłbym wdzięczny gdyby ktoś podał mi również jej wymiary. Z góry dziękuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 (edytowane) chcesz "na sztukę" czy rzetelnie zrobić? bo jak rzetelnie to oprócz VIN i masy masz tam podane wszystkie kody wyposażenia pojazdu, koloru etc. naklejkę gdzieś mam foto, ale wymiarów nie podam, bo już nie mam SCII Edytowane 25 Sierpnia 2015 przez mrarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid6971 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Miałeś Scenic II 1.6 16v ? Podeślij to zdjęcie, które masz :) staram się zrobić to jak najdokładniej, ale chyba wszystkich informacji nie uda mi się znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Nie wiem jak teraz, ale jeszcze 2 lata temu taką naklejkę można było zamówić w ASO za niecałe 100 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid6971 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Wiem o możliwości wyrobienia w ASO, ale trwa to około 2-3 miesięcy, a zalezy mi na czasie. Proszę o podrzucenie zdjęcia albo chociaż wypisanie mas Scenica II 1,6 16v :) Będę bardzoooo wdzięczny, jest to pilna sprawa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 (edytowane) tyle udało mi się zdobyć. to jest z SCII 1,6 2004 rok wymiary takie same jak w innych SCII. niestety nie udało mi się wymiarów zdobyć - może ktoś inny pomoże Edytowane 25 Sierpnia 2015 przez mrarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Masy masz podane w instrukcji obsługi. Wklejam fotkę z instukcji SC II, odczytaj parametry dla 1,6 16V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Wiem o możliwości wyrobienia w ASO, ale trwa to około 2-3 miesięcy, a zalezy mi na czasie. To coś się zmieniło, bo 2 lata temu było to niecałe 2 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi