renmeg1 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam. Odpaliłem dzisiaj samochód (Megane II 1.9 dci) i po przejechaniu około 5km na "zaawansowanej rezerwie" silnik zgasł. udało mi się odpalić go ponownie z myślą, że doturlam się do stacji. niestety przejechałem tylko jakieś 3km. Dostarczono mi około 10l paliwa. niestety silnik mimo wielu prób nie odpalił. da się coś z tym zrobić w warunkach domowych? proszę o sprawną odpowiedz. z góry dziękuje Regulamin pkt. 5.7 Ludzie :!: Czytajcie przed wysłaniem to co palce "nastukały" na klawiszach :!: Poprawcie, wstawcie odpowiednie znaki przestankowe. Zacznijcie nowe zdanie wielką literą :!: Nikt was nie goni :!: Nie ogłaszaliśmy konkursu wklepywania literek na czas :!: ;) Trochę szacunku dla czytających. -Prezes Edytowane 25 Sierpnia 2015 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Odpowietrzyłeś układ za pomocą gruszki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renmeg1 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 (edytowane) Jeżeli ta gruszka o którą chodzi to ta: (zaznaczona na czerwono) REGULAMIN forum jasno mówi o zasadach zamieszczania zdjęć :!: - Prezes to tak, ale nie przyniosło to skutków... Edytowane 26 Sierpnia 2015 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekwodniak Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 (edytowane) Nie to nie to .Coś takiego alegro oferta nr 5131991330 Edytowane 25 Sierpnia 2015 przez marekwodniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renmeg1 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 gdzie ją znajdę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Po stronie pasażera zaraz przy silniku, obok kolumny amortyzatora, jak masz plastikowe osłony, to będzie widoczna po ich odsunięciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi