vestido Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Witam Kupieł niedawno Megankę z palącą się kontrolką poduszki powietrznej. Po podłaczniu kompa ustaliłem usterkę czujnika uderzeniowego strona prawa. Wymieniłem na pierwszy, błąd nie do skasowania, zdemontowałem z drugiej - kolegi - sprawdzony bez zmian, wiązka sprawdzona pomiędzy czujnikiem a centralką a usterka isnieje. Czy ktoś może mi podpowiedzieć jak usunąć usterkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Pewnie auto po uszkodzeniu i źle wyczyszczony sterownik poduszek , jak instalacja prześwietlona od czujnika do modułu airbag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vestido Opublikowano 1 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 (edytowane) Tak, auto po lekkim dachowaniu, ale bez tragedii - widziałem zdjęcia. Czyli co centralka do czyszczenia tak? Edytowane 2 Września 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Jak instalacja Ok to do poprawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vestido Opublikowano 1 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Centralka wyczyszczona i błąd nadal występuje, jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 A czym obrabiałeś wsad z sterownika ? Masz zawarość ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vestido Opublikowano 2 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Witam ponownie Usterka usunięta, nie podłączony czujnik w drzwiach prawych przednich pod zamkiem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Na początku opisałeś iż wszytsko sprawdziłeś, czujnik sprawdzałeś, a teraz piszesz iż czujnik nie podłączony :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vestido Opublikowano 2 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Tak to prawda, ale nie byłem świadomy że Megi posiada czujnik w drzwiach błąd był czujnika uderzeniowego wewnetrznego strona prawa. Byłem przekonany że chodziło o ten ktróry jest na słupku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi