buczki Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 (edytowane) Witam mam pytanie do bardziej wtajemniczonych posiadaczy i znawców Renault Scenic. Czy wersja Scenic III ma montowane tylne lampy typu LED, bo jak dobrze pamiętam Scenic II polifcie miał takie lampy. Mam zwykłe lampy i nie wiem czy był też LEDy. Edytowane 6 Września 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 (edytowane) Legalnych nie widziałem. Poza tym - w porównaniu do SCII, to SCIII ma dwa rodzaje tylnych lamp. GS ma inne lampy Edytowane 6 Września 2015 przez mrarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gRRuby Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Grand ma z tyłu led świecące razem z pozycyjnymi podświetlające klosz lampy. Reszta na klasycznych żarówkach. Wersja krótka nie ma led. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi