arti104 Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Witam forumowiczów, Co sądzicie na podstawie zdjęć na temat tego autka? http://ogloszenia.trojmiasto.pl/motoryzacja-sprzedam/renault-megane-1-6-16v-110kmnavi-6-biegowgwarancja-ogl58090170.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwisz Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Prawy tył - klapa strasznie źle leży przy słupku i przy świetle (porównaj z lewą stroną) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti104 Opublikowano 17 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Przy szybie? Chyba masz rację. Za duża szpara. Nie wygląda to na złudzenie powodowane robieniem zdjęcia pod kątem. Po południu jak będę wracał z pracy to zjadę pooglądam. Dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwisz Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Tak przy szybie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti104 Opublikowano 17 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 (edytowane) Byłem, widziałem. szyby takie same. Wszystkie szpary zdają się być równe. Auto z Holandii sprowadzone w tym tygodniu. Cena + opłaty. Gość z komisu twierdzi że był robiony tylni prawy błotnik i drzwi. Może i tak, kto to wie :). Gdyby ktoś był zainteresowany, można podjechać do ASO na szczegółowe oględziny. Gość z komisu nie ma nic przeciwko. Ja szukam dalej, raczej grandtoura. Edytowane 17 Września 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi