hiera Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 (edytowane) Witam posiadam Renault Megane II 2003 rok z silnikiem 1.9 dci w wersji lux previl i mam problem z opuszczeniem szyby z prawej strony? Prosił bym o pomoc czy ktoś się spotkał się z takim problemem? Mianowicie chodzi o to, że od strony kierowcy mogę opuścić i podnieść szybę natomiast od strony pasażera tylko dam rade podnieść. Nie mogę jej opuścić, natomiast naciskając przycisk od strony pasażera w dół jedzie do góry, czym to może być spowodowane. Wszelkie kostki z prawej strony zostały przeczyszczone i sprawdzone. W załączonym zdjęciu widać jaki posiadam moduł drzwi. Edytowane 21 Września 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olej897 Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Miałem to samo, siłownik działał tylko w jedną stronę. Wymiana sterownika pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damn Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 O, mam podobną sytuację, ale w tylnych prawych drzwiach, z tym że mogę jedynie opuszczać. Stało się tak po jednym odłączeniu akumulatora. Ktoś orientacyjnie kojarzy cenę sterownika i montażu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Montaż to nic skomplikowanego, a o sterowniku porozmawiaj z El-Carsem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi