numen Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 (edytowane) Witam Was, tak sie stało, ze wymieniłem maskę w megane. Niestety kopiłem ja bez osprzętu gdzie popełniłem ogromny błąd :) okazuje się ze od strony maski nie ma uchwytu na siłownik a z mojej starem maski "wyskoczył" przy "nieszczęściu" Przyznam się ze jest to część której nigdzie nie mogę znaleźć. Czy ktoś miał podobny przypadek i znalazł jakiś zamiennik, wie ze pasuje od innego modelu/samochodu? dzieki za info Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Pawel Edytowane 25 Września 2015 przez Pawel Literki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Nie próbowałeś zagadnąć o to sprzedawcy (chyba, że kupiłeś maskę od tańszej wersji z drutem zamiast siłownika)? Niestety pozostaje Ci ASO, albo szrot. Popatrz też na allegro, czy czasem ktoś nie sprzedaje uchwytu razem z siłownikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
numen Opublikowano 25 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Oj kolego, wykorzystuję forum gdyż wszystkie inne możliwości już wyczerpałem. Obdzwoniłem wszystkie maski na allegro w poszukiwaniu tego uchwytu. W ASO nie są pewni, podobno można to kupić z siłownikiem ale koszty są spore (okolice 260 zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Uderz w oferty gdzie mają siłowniki do maski, może prędzej trafisz. Zadzwoń do sklepu Salko, często można u nich zamówić części występujące tylko w ASO, ale w lepszej cenie. Cena może nie będzie jakaś super, ale na pewno niższa niż w ASO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi