suchutki Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Witam mam pytanko :) czy kartę-kluczyk do Meganki moge "dorobić" że się tak wyrażę tylko w Serwisie Renault?? bo ostatnio mi się MOCNO sfatygowała i z jedną może być ciężko... ;-) Pozdrawiam Meganmaniaki :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 chyba niestety tak... podajesz im kod, "oni" przysylaja nowa do aso, gdzie dopiero odbierasz i jest chyba wtedy przyuczana do auta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Nie słyszałem aby się ktoś bawił w dorabianie kart - choć POLAK potrafi Pozostaje tylko ASO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Ja przyznam sie ze zgubilam jedna karte :roll: no i procedura wyglada tak jak napisal DrNO, zglaszasz to w ASO, oni zamawiaja czysta karte w Wawie, czekasz tydzien albo dwa, jedziesz do ASO, oni ja programuja do Twojego autka no i masz. Z tego co pamietam to sama karta kosztowala chyba 600 zl plus jeszcze programowanie ponad 100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sornat Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 koszt zalezy od typu karty jaka masz, 3 przyciskowa z hf to u mnie w ASO - 700zl a dwuprzyciskowa to koszt 400zł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchutki Opublikowano 12 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 mam 3 przyciskową- zamykanie, otwieranie, zamykanie-otwieranie bagażnika... w sumie tego trzeciego nie uzywam wiec moze byłaby możliwosć dorobienia 2 przyciskowej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Ja musiałem dorobić karte, gdyż kupiłem auto z jedną, Na kartę faktycznie czeka się około 1.5 tygodnia jednak u mnie w ASO w Wałbrzychu kosztowało to zgodnie z fakturą z dnia 22-01-2007 684.57 wraz z wymianą pompi spryskiwaczy (pompkę kupiłem we własnym zakresie). Karta 3 przyciski plus przyuczenie. Wymiana pompki netto 64.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scigacz Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Mam problem... Upuscilem karte z wysokosci 1.5 m i samochód nie odpala, mam druga karte ale nie daje znaku zycia... co mam zrobic? prosilbym o odp na e-maila jesi to mozliwe: [email protected] lub gg: 9972256 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Kup baterie do drugiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scigacz Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 baterie sa dobre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechub Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 Powinien Ci pomóc zaprzyjaźniony elektronik z lutownicą. Przyczyna - skutek . Działało, upusciłeś - nie działa, nie działa bo upusciłeś ...- uszkodzona ? któraś ze scieżek drukowanych "karty" ....., zwarcie akumulatorka ? .. Jeśli nie to pozostaje kosztowna wizyta w ASO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchutki Opublikowano 9 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 BTW. Sornat napisał że jest dwuprzyciskowa... Ma ktoś taką?? bo ja się nie spotkałem... Jeśli tak to czy mogę sobie dorobić (czy ASO mi może dorobić ) taką dwuprzyciskową, jak miałem 2 karty z trzema przyciskami...?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sornat Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 tak jest bez przycisku do otwierania bagaznika w ASO moga ci dorobic, bo swego czasu tez pytalem, napewno tansza w dorobieniu niz 3przyciskowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witboy Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Mam podobny problem, kupiłem meganke w ąnglii, ale w karcie nie bylo baterii, po włozeniu auto jej nie widzi, czy czeka mnie wizyta aso :cry: (100km na lawecie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin_g Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 W HF jeżeli jedna karta jest w pojeździe a drugą kartą zamykamy auto to karta wewnątrz automatycznie jest dezaktywowana. Już kilka razy tak mi się zdarzyło. Po włożeniu rozkodowanej karty do czytnika, odpaleniu silnika i zgaszeniu karta znów działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi