tomac Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Witam, Od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem 3-letniego Megane. Jedyną niepokojącą rzeczą, jaką zauważyłem, są piski spod maski w momencie wyłączenia silnika. Brzmi to tak: https://drive.google.com/file/d/0B8-61z98ChwRRkRSVkRmSk02YzQ/view?usp=sharing Piski wydobywają się cały czas, po nocy w garażu rano nadal piszczało. Co to może być? Dodam, że tydzień temu auto miało przegląd przed sprzedażowy w ASO i nie wykryto najmniejszych usterek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Poszukaj czy gdzieś w komorze silnika nie masz odstraszacza futrzaków. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomac Opublikowano 18 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Tego bym się nie domyślił, a nie mam kontaktu z właścicielem auta, żeby zapytać u źródła. Dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi