choota Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 (edytowane) Z racji tego, ze to mój pierwszy post na tym forum WITAM WSZYSTKICH SERDECZNIE. Od 2 dni posiadam megane III 2009r 1.6 16v. Autko ma 93tyś przebiegu (autentyczny) i muszę wymienić rozrząd serwis zaleca oczywiście 120tyś ale z racji wieku auta nie chcę tego przeciągać do 120tyś. Stąd moje pytanie jakiej firmy wziąć rozrząd. W zaprzyjaźnionym sklepie otrzymałem następujące propozycje : SKF 400zł, INA 420zł, Gates 320zł. - Jest to komplet z pompą wody. Filtry zamówiłem wszystkie Knechta i olej 5w40 Elfa evolution sxr. Na który zestaw byście się zdecydowali? Gates wychodzi najtaniej ale nie gramy tutaj o 100zł Z góry dzięki i pozdrawiam. Edytowane 21 Października 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Rozrząd oryginalny w pudełku to ok. 200 zł i do tego pompa wody np. DOLZ ok. 150 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 (edytowane) Za te pieniądze kupisz zestaw oryginalny. Poszukaj tutaj: http://www.renault-czesci.pl/MEGANE-SCENIC_Megane-III-2008_ROZRZAD(2,380,).aspx Edytowane 21 Października 2015 przez Lelupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi