pavlsz Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Ostatnio po odpaleniu auta rano, włączyłem tylną wycieraczkę. Ruszyła, szła wolniej i wolniej aż zatrzymała się pod kątem ok 120 stopni i koniec. Przestała działać. Czytałem na forum, że to jakieś kable może. Jak je znaleźć? Jak się dostać żeby nic nie uszkodzić? Jest może jakiś manual na forum dt tego problemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Opcje są dwie. Padnięty przekaźnik pod kierownicą, druga uszkodzone przewody w gumowym peszlu łączącym nadwozie z klapa bagażnika. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavlsz Opublikowano 28 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 A ten przekaźnik znajduje się może w przełączniki zespolonym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 U mnie jest oddzielny i parę razy się zawiesił. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 W pierwszej kolejności sprawdź te kable idące do klapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karjeep Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Może być też tak, że woda dostała się do mechanizmu wycieraczki. Zdejmij plastikową osłonkę z ramienia wycieraczki, tam gdzie jest przykręcona do trzpienia i psiknij jakimś WD, można też posłuchać w kabinie czy mimo to, że wycieraczka nie pracuje cyka jej przekaźnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi