DrNO Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 @gipsiarz, oczywiscie ze sa CB radia wielkosci 1DIN o takie pytaj @Prezes :) to pamietaj, centralka wazna, ale bat jest najwazniejszy, bez dobrej anteny, nawet najlepsze cb zle odbiera :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Gipsiarz - a mógłbyś wrzucić jakieś foto tego jak to wygląda u Ciebie w samochodzie? A antenę masz na stałe czy magnetyczną? I wogóle jak Ci się sprawuje cały sprzęcik generalnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 co do cb to wszyscy polecaja TA (<< forum, TU portal) strone, ja nie bede gorszy ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 A dzięki Ci bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 to pamietaj, centralka wazna, ale bat jest najwazniejszy, bez dobrej anteny, nawet najlepsze cb zle odbiera Tak wiem ale jak czytam (mało info na temat tego radja) to niestety chyba jest w "piątkach" i w dodatku na FM. Muszę się dowiedzić co z tego da się zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Napaliłem się ostatnio na CB Radio bo kolega przekonał mnie że jazda bez CB radia jest stresująca bo wciąż wypatruje się policji, a z CB wie się gdzie stoją lub nawet jadą z Wideoradarem. Polecał mi zestaw Intak albo Intek z antenką 20 cm. Jaki Wy polecacie. Czy używacie i jakie są wasze odczucia, i czy kiedykolwiek przyłapała Was policja pomimo posiadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 jazda bez CB radia jest stresująca bo wciąż wypatruje się policji, a z CB wie się gdzie stoją Dlaczego policja Cię stresuje, masz coś na sumieniu? CB służy do wymiany informacji (korki, wypadki itp). Noga z gazu i CB możesz do Twoich celów sobie odpuścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 W Polsce nie ma dróg do jazdy na zasadzie noga z gazu. Są puste odcinki gdzie można pojechać do 110-120 km/h co jest prędkością bezpieczną. Ale oczywiście nie w myśl prawa gdzie masę misiaczków z suszarkami polują na tych którym czasami się zdarzy. A Jak mi się 1 -2 razy zdarzy przyłapać to koszt CB radia się zwraca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Za kołem kilkanaście lat i misiaczki raczej polują tam gdzie trzeba, a jak polują tam gdzie nie trzeba- to znaczy zbierają na gorzałę. Ale to już inne misie. Tych biorę krótko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Moje poszło do sprawdzenia co warte i ewentualnie celem doboru antenki ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Ja nigdy nie posiadałem, ale czasami mnie kusi... Może polecicie jakąś markę- raczej z używanych, kasy za wiele w to nie chcę pakować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Alan 100 np ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Mój kolega przymocował do tego daszku od klapy. Jak otwiera klapę antenka kładzie się do przodu. Tyle że on ma małą antenkę. Daszek jest plastikowy, i zawsze można kupić "nowy z używek" za małe pieniądze więc nie ma wielkiej szkody w nim wiercić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MirMegan Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Mogą być kłopoty z masą, jeśli to plastik, chyba trzeba prowadzić dodatkowy przewód. Miałem nadzieję, że ten daszek jest metalowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 W daszek jest plastik ale wydaje mi się że pod nim jest masę metalu bo nie na plastikach trzyma się cała klapa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi