dar26ber Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Witam Wszystkich Właśnie zostałem posiadaczem Meganki 96 1.6 ponieważ jest to moje pierwsze autko z góry wybaczcie moją niewiedzę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remek87 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Witam Wszystkich. od 2 tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem Megane I Cassic 1.6e. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomson357 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Witam Panowie i Panie (jeśli takowe się tu znajdują). Od 6 grudnia jestem szczęśliwym posiadaczem Megane I phII 1.4 16v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekR4 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Witam Jestem Maciek, Maciek R4 - może Ktoś będzie mnie znał po tym nick'u :) ...po R4 F6...Kangoo Pampa, przyszedł czas na bardziej rodzinne auto - od niedawna poruszam się z rodzinką Scenic'iem I ph I 1.6 8v...w kolorze - hmmm...takim ni to zielonym, ni to piaskowym...takim dziwnym :) Regulamin pkt. 5.9 -Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 W imieniu Administracji witam nowych użytkowników, przypominam o zapoznaniu się z regulaminem i zapraszam do częstych odwiedzin, nawet jak nic złego nie dzieje się z Waszymi samochodami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gallnikus Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Witam! Kilka lat temu miałem Renault 19 1.4 z LPG, potem przesiadłem się na Mondeo MKII Kombi 2.5 też z LPG a teraz sprawiliśmy sobie Megane 98r 1.4 energy również z LPG. Co prawda ubytek 100KM mocy w porównaniu do mondziaka trochę "boli" ale i tak odpowiada mojej rodzince powrót do "francuza" już nie mówiąc o kosztach napraw i przejechanych km. Pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joabla Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Witam, mam na imię Asia i od kilu dni jestem najszczęśliwszą posiadaczką cudnego autka: Renault Megane II 1,6 z 2005r. Znając moje dotychczasowe przygody z samochodami będę tu zapewne częstym gościem...w związku z tym liczę na pomoc :) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freak1 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 witam mam megane 1.5 dci od prawie roku a ojciec ma scenica 1.9 dci automat. Padlo na Renault głównuie dlatego że znajomy je zna na wylot i ma komputer do nich :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji i użytkowników forum :) Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją :) :) ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono :) W regulaminie proszę dokładnie doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami :) Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;-) :) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. :) Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania :) Przypominam, że zgodnie z regulaminem na forum piszemy z "polską czcionką". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek0098 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 witam mam na imię Czarek w rodzinie mamy scenica 1,4 16v i clio 1,5dci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam39 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zowa Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Witam wszystkich :) na forum jestem nowa osoba. Posiadam Megane Sport 2.0 Dci. Z samochodami francuzkimi zwiazany juz dlugo natomiast Renault dopiero drugie i drugie ze znaczkiem Sport :) . jakis sentyment do francuzów :) Regulamin pkt. 5.6 -Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Witam Wszystkich Na forum jestem nowy mam na imię Rafał szukam meganki I w PB i oczywiście interfac'u i kabelka do diagnozy tego auta co polecacie i na co zwrócić uwagę przy zakupie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricardo44meganefan Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Witam wszystkich użytkowników tego forum. Z Megane swoją przygodę zacząłem w 2008 roku. Miałem Megane2 hatchback 03'. Żelazko jak mówią. Moim zdaniem najbardziej oryginalny samochód lat 20+ :) Obecnie smigam Megane3 coupe. 1.4turbo 130kM. Daje radę mały piździk :) Pozdrawiam wszystkich i życzę Wesołych Świąt. Megane rulez :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatryQ Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Witam wszystkich krótko przed świętami zostaliśmy posiadaczami Scenica I ph I `99 1,6 90KM RT, Zakup bardziej z przymusu posiadania większego auta i dalekich wyjazdów na święta. po pierwszyh 700 km całkiem przyjemne wrażenia, zważywszy na to że pierwszy "francuz" pozdrawiam wszystkich i póki jeszcze są to Wesołych Świąt :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi