lordboss Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 (edytowane) Witajcie nazywam Się Michał jestem z Krakowa. kupiłem żonie Megi II 2003 K4M privilege z solar dachem. do tej pory smigała ukochanym Clio II ph1. po 4 latach dzielnej służby zostało sprzedane. trafiło w dobre ręcę klubowicza z KRC, gdzie z resztą jestem moderatorem Pozdrawiam Edytowane 31 Marca 2012 przez lordboss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marny Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Witajcie Jestem Łukasz i posiadam renault megane I ph I Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarecki_KK Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 (edytowane) Witam wszytkich. Od kilku dni jestem właścicielem Megi II CC 1.9 DCI 120KM z 2004r. Czy szczęśliwym to się okaże, ale za design i nadwozie Cabrio-Coupe wiele jej wybaczę Pozdrawiam Połączyłem z już istniejącym tematem. A koledze zalecam przeczytać regulamin. Pierwszy post i już wpadka. Edytowane 2 Kwietnia 2012 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyto Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 witam.Miesiąc temu zakupiłem meganke2 2003r wymarzony niebieski metalik 5drzwi 1.5dci 80kw - to chyba będzie 110km? Trochę w nią zainwestowałem 2300zł zapłaciłem za przód wahacze,końcówki,tarcze i takie tam.Mam problem na przeglądzie okazało się że lewa lampa przednia jest od anglika i trzeba wymienić proszę o podanie oznaczeń właściwej lampy lub numer chciałbym ją zakupić na allegro.Dla mnie to supper autko POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hh3465 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 (edytowane) Witam, trafiłem na to forum, gdyż zamierzam kupić megankę I phII i zapytać o poradę . Edytowane 24 Kwietnia 2012 przez hh3465 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_700 Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Witam i pozdrawiam wszystkich użytkownków Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max153 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Witam, Niedawno stałem się posiadaczem Megane II ph I 1,6 16v, zdążyłem już ją przerobić na gaz, narazie spisuje się bardzo dobrze. Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rms Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Witam, miesiąc temu kupiłem Scenic`a II w wersji Grand 1,9 dCi, chyba PhI (ale za dobrze jeszcze się w tych oznaczeniach nie orientuję, bynajmniej rok 2004). Fajnie, że jest takie forum. Pozdrawiam. RMS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fajrant Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Witam serdecznie z Wrocławia, Megane I phII '2000 r. Mam nadzieję, że dzieki forum będę troszke mniej zielony :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ONdragon Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Dzień dobry. jestem tu nowy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KMagda Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Witam! : ) Moja obecność na tym forum nie jest przypadkowa. Aktualnie (od kilku miesięcy) jestem na kupnie samochodu. Wygląda na to, że wszystkie drogi prowadzą do Megane ; ). Opinie nt. „Francuzów” są niemal jednoznaczne i nie należą do pozytywnych, niemniej jednak, chcę zaryzykować i kupić RM II 1.6 16 V. Przebrnęłam przez różne marki itp. i jak na kobietę przystało, trochę marudzę ; ) ale wychodzę, z założenia, że skoro ja mam „tym” jeździć i wydaję na „to” ciężko zarobione pieniądze, to musi mi się podobać i być funkcjonalne. Mam nadzieję, że na tym Forum znajdę rzetelne odpowiedzi na nurtujące mnie pytania i jednocześnie rozwieję moje wątpliwości. Nie ukrywam, że liczę również na Waszą pomoc w wyborze. Pozdrawiam ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemik1910 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 (edytowane) Witam wszystkich zgromadzonych i nieobecnych. Zajrzałem tu gdyż zastanawiam się nad kupnem meganki lecz potrzebuje pomocy i fachowego oka:) Dziękujemy za powitanie i także witam. Pozostałe wycięte zostało, gdyż na takie zapytania mamy odpowiednie miejsce na forum. Zanim coś się napisze to polecam lekturę regulaminu forum i poczytanie trochę forum w celu poznania zasad. Prezes Edytowane 21 Czerwca 2012 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji i użytkowników forum :) Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją :) :) ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono :P W regulaminie proszę dokładnie doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami :P Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;-) :) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. ;) Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania ;) Przypominam, że zgodnie z regulaminem na forum piszemy z "polską czcionką". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 (edytowane) Witam, jestem tu OBCY , co znaczy że nowy. Edytowane 21 Czerwca 2012 przez obcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekII Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 (edytowane) Witam wszystkich. Od dwóch miesięcy jestem szczęśliwym (prawie - padła turbina :) ) posiadaczem Scenica II 1.9 dci. Mam nadzieję, że pomożemy sobie nawzajem. Edytowane 22 Czerwca 2012 przez MarekII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi