Tomek88 Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Witam wszystkich użytkowników Reni :( Imię: Tomek Auto: Megane I 1.4 Eco...... Trochę problemów z nią jest więc dlatego liczę na waszą pomoc (oczywiście wszystko w odpowiednim dziale :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttarlowski Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 (edytowane) Witam, nazywam się Tomek dla znajomych Tarłoś i podobnie jak jak większość Userów na tym forum stałem się posiadaczem samochodu Renault, a konkretnie Megane II 1,5 dci z 2003 roku. Pozdrawiam z Gdańska :( Tarłoś Edytowane 6 Listopada 2012 przez ttarlowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juras386 Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Witam, jestem z Poznania, pod koniec lata odebrałem z salonu Meganke Coupe 1.4 TCE. Poki co mam 2000 tyś przebiegu i jest absolutnie bezawaryjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pujas Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Witam wszystkich fanatykow Francuzek . Od Nie dawna stałem sie Szczesliwym włascicielem mojej Ani a dokładnie Megane Coupe F3R w jedynym Kolorze jaki ma u mnie uznanie a dokladniej Czarna Perła. Ania jest z z 1998r a ma Jedynie 115 000 przebiegu. Pozdrawiam wszystkich Uzytkownikow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji i użytkowników forum :( Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją :) :) ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono :) W regulaminie proszę dokładnie doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami :) Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;-) :) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. ;) Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania ;) Przypominam, że zgodnie z regulaminem na forum piszemy z "polską czcionką". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Witam wszystkich Forumowiczów! Około tydzień temu kupiłem Megankę II phII w wersji kombi. Nie jest to mój pierwszy kontakt z renówką, ale ww. auto jest pierwsze, moje własne :( Z dotychczasowej lektury Forum, widzę że ono będzie przydatne. Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharpeek Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Witam! od 2 miesięcy jestem posiadaczem czarnego Renault Fluence z 2012 roku. Wszystkich serdecznie pozdrawiam. Autko jak na razie sprawuje sie bez zarzutów, przejechało 1200 km. spalanie jak na razie na kolana nie powala (cirka 10l/100km), ale ze głównie jeżdżę po mieście to nie było czego się spodziewać. w trasie lepiej, jazda na tempomacie ustawionym na 100 km/godz pozwoliła na osiągnięcie 6,4 litra/100km. Po zimie zamierzam założyć gaz i mam nadzieję cieszyć się mniejszymi kosztami alternatywnego paliwa. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaru Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Witam, Przesiadłem się do Megane z Twingo I. Auto sprowadzone z Niemiec, na razie stoi w serwisie, gdzie naprawiane są obecnie drobne usterki elektroniki oraz niesprawna blokada kierownicy. W tym samym czasie "wyrabiają się" dokumenty celne i skarbowe - mam nadzieję, że pójdzie szybko i będę mógł legalnie zacząć pokazywać się na drogach publicznych :( Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom_myPL Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Witam wszystkich Od dwóch dni jestem szczęśliwym posiadaczem Megane III Grandtour 1.9 dCi. Nigdy nie podejrzewalem siebie o zakup "Francuza", do tej pory jeździłem Fiatem, dwoma Toyotkami oraz Skodą. Ale pewnego razu wsiadłem do Meganki kolegi... i od tej pory coś się zmieniło. Mam nadzieje że w użytkowaniu będzie ok. Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum Tom_myPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirat Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 (edytowane) dzien dobry wieczor, wczesniej tylko obserowalem forum, teraz postanowilem sie zarejestrowac :) Regulamin pkt. 5.6 Witam i fajnie, że się zarejestrowałeś. Polecam jednak przeczytanie REGULAMINU FORUM, którego znajomość potwierdziłeś przy rejestracji :( -Prezes Edytowane 11 Listopada 2012 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal64891 Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Witam, mam na imię Rafał. Od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem Megane I 1.6 16v z 2000r. Ogólnie jest to mój pierwszy własny samochód i nie narzekam. Chociaż przy dynamicznej jeździe spalanie nie powala :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czachol Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Witam wszystkich a więc jestem Błażej mieszkam w Rybniku woj. śląskie i od 2ty posiadam megane II z 2003roku z której jestem jak narazie bardzo zadowolony. Do zobaczenia na drodze :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek37 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 (edytowane) Dziękuje wszystkim za bycie w gronie formułowiczów Renault Megane i czas spędzony na tym forum , jesteście wspaniałym gronem przyjaciół ktore wspiera się i pomaga sobie w trudnych przypadkach i nie tylko . Niestety przyszedł czas na zmianę samochodu kupno większego i zmiana marki,choć Meganka pozostala jeszcze u mnie ale troszkę uszkodzona po ostatnim wyjezdzie na Mistrzostwa Europy , zawsze będe chwalił i zachęcał wszystkich do kupna tej marki bo naprawdę warto mieć ten samochód .w moim przypadku Megi okazałą się super samochodem ,który zawiózł mnie wszędzie z zawodnikami i nie tylko. Dziękuje wszystkim moderatorom userom zwykłym uzytkownikom forum , życzę wszystkim autkom miliona przejechanych kilometrów. Edytowane 17 Listopada 2012 przez Darek37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 , zawsze będe chwalił i zachęcał wszystkich do kupna tej marki bo naprawdę warto mieć ten samochód .w moim przypadku Megi okazałą się super samochodem ,który zawiózł mnie wszędzie z zawodnikami i nie tylko. Dziękuje wszystkim moderatorom userom zwykłym uzytkownikom forum , życzę wszystkim autkom miliona przejechanych kilometrów. Darek37: Też w imieniu administracji dziękuję za tyle lat bytności z nami na forum ;) Życzę aby nowy nabytek spisywał się równie dobrze i dowiózł zawsze na miejsce i z powrotem tak jak to napisałeś ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati254 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 witam od kilku dni jestem posiadaczem megane II z 2003 roku ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi