dcsp52 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 witam , Janusz - Częstochowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji i użytkowników forum :) Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją :lol: :) ;) ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono ;) W regulaminie proszę dokładnie doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami ;) Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;) ;) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. ;) Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania ;) Przypominam, że zgodnie z regulaminem na forum piszemy z "polską czcionką". Zdjęcia na forum dodajemy tylko zgodnie z INSTRUKCJĄ :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arteknj Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 (edytowane) Witam, posiadacz 2011 renault megane Grandtour 140cv cvt Edytowane 7 Marca 2013 przez arteknj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djqwerty Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Witam wszystkich :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoteQ Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Witam. od miesiaca szczesliwy posiadacz meganki coupe :lol: Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Przeczytaj regulamin. P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
movile Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Witam wszystkich forumowiczow pozdro :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maksyss Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 (edytowane) Witam ! Od 2 dni jestem właścicielem Megane 2 1.9dci. pozdrawiam Wszystkich :!: Edytowane 10 Marca 2013 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksawery Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Witam, posiadam Meganke 1,6 z 2003 (zawsze podobał mi się ten kształt) :!: No i mam mały problem, ale o tym w innym temacie. Zainteresowania różne, przede wszystkim motocykle. Lubię i dużo jeżdżę motocyklem - "duże wiadro".. :!: LWG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti1980 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Hej. Ponad miesiąc temu kupiłem Scenica 1.6 16V 83 KW, druga połowa 2005, kolor Hologram, wersja Confort Expression, krajowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gielar Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 (edytowane) Witam serdecznie, od 2 tygodni jeżdżę meganką II 1.5 dci 106 KM z 2006 roku. Narazie sie poznajemy: -) przyjechała do mnie z włoch i o dziwo jest bardzo zadbana. W srodku cisza i spokój jak nie diesel. Zobaczymy jak dlugo wytrzyma na Krakowskich ulicach. Pozdrawiam. Nich juz będzie wiosna... Regulamin pkt. 5.6 -Prezes Edytowane 18 Marca 2013 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Arecki_ Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Witam Jako nowy użytkownik tego forum chciałem się przywitać. Mam nadzieję, że niedługo dołączę do grona szczęśliwych posiadaczy megane. Ja poluję na megane III ph 1, z silnikiem 1,4 tce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan667 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 witam, jeśli dobrze pojdzie to za kilka dni nabędę m2 kombi. Pozdrawiam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Witam w imieniu własnym oraz całej społeczności forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter1600 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Witam i pozdrawiam wszystkich.Od dziś jestem posiadaczem Renówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pekalik Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 (edytowane) Witam wszystkich serdecznie. Od 2 tygdni posiadam Megane II z 2004 r z silnikiem 2.0 plus LPG:). Pozdrawiam goraco Regulamin pkt. 5.6 -Prezes Edytowane 18 Marca 2013 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi