KRRISS Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Witam Wszystkich Krystian Kielce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spirit991 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Witam Witam ;D Jestem Patryk, z Krosna na Podkarpaciu mam 19 lat. Od 8 miesięcy posiadam Renault Megane Classic z '96 roku i jest to mój pierwszy, własny samochód po zrobieniu prawka ;D Pozdrawiam Wszystkich ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tojaps Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Witam Nazywam się Paweł i jestem z Kraśnika. Mam od niedawna Grand Scenica II Ph II 2007 r. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kattegato Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Hejka! Witam Was wszystkich serdecznie. Od lutego ubiegłego roku jestem szczęśliwą posiadaczką Renault Megane Coupe z silnikiem 1.6 16v z roku 2000. Jako, że wręcz uwielbiam Meganki Coupe, moim pierwszym autkiem oczywiście też była Meganka z silnikiem 1.6 8v z roku 1996. Pozdrawiam! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mielnik Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Witam Wszystkich Mam na imię Michał. Od niedawna mam w posiadaniu Renault Megane II phI. Pozdrawiam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andruh Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Andruh - Kamil Szczecin/Lipiany wita ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrj23123 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Witam. Nazywam się Piotr, jestem z Lublina. Posiadam Renault Megane III phI. Grendrour. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkonst Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 (edytowane) Witam forumowiczów. Od tygodnia jestem właścicielem Renault Megane. Po Peugeocie 405 i Fieście MK4 jest to niewątpliwie wejście w XXI wiek ;) Autami chwalimy się w odpowiednim dziale z zachowaniem zasad tam określonych. - Prezes Edytowane 16 Kwietnia 2013 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bww Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 (edytowane) Dzień dobry wszystkim! Planuję zakup nowego samochodu dla rodziny 2+2 w granicach 15tyś. Przeglądając oferty, opinie, słuchając i czytając bardziej doświadczonych ludzi, a także biorąc pod uwagę swoją, subiektyną ocenę, jestem na 90% zdecydowany na samochód marki RENAULT (Megane II kombi lub Scenic II). Zobaczymy co z tego wyjdzie... :) Pozdrawiam! Edytowane 18 Kwietnia 2013 przez bww Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makgajwer Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 @bww jako nowy użytkownik Renault, który nigdy nie miał auta tej marki mam dla Ciebie radę: kieruj się raczej swoją subiektywną opinią i decyzją. Całe szczęście, że przed zakupem radziłem się klubowiczów na tym forum jedynie co do wyboru wersji silnika a nie czytałem o "problemach" użytkowników, bo w tedy nie kupiłbym Meganki. Zresztą internet jak papier zniesie wszystko i na wszędzie jest pełno niezadowolonych klientów tej czy innej marki. Jak prześledzisz moje wpisy dowiesz się, że miałem rożne auta/marki, po których zawsze i wszędzie hejtowano na maksa a ja nie miałem z żadnym problemów. Najważniejsze abyś wybrał auto, które Ci się podoba i daje frajdę z jazdy. Ja całe szczęście już takie mam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roxi Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Witam Wszystkich :) od jakiegoś już czasu jestem właścicielką Renault Clio II, dlatego postanowiłam się zarejestrować na forum, żeby poczytać i dowiedzieć się czegoś nowego o swoim autku. Pozdrawiam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marnico Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Witam Wszystkich,jako że właśnie nabyłem megane cc więc jestem:) Patryk łódź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darnoczek Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Witam wszystkich. Jestem zadowolonym posiadaczem megane I phII 1.4 16v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flesz1987 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Witam, od 2 miesięcy jestem użytkownikiem Renault Megane pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arnold1965 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Witam wszystkich serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi