dariuszj Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Witam wszystkich. Od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem Meganki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji i użytkowników forum ;) Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją :) ;) :) ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono ;) W regulaminie proszę dokładnie doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami ;) Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;) ;) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. ;) Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania ;) Przypominam, że zgodnie z regulaminem na forum piszemy z "polską czcionką". Zdjęcia na forum dodajemy tylko zgodnie z INSTRUKCJĄ ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agentczor Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 (edytowane) Witam serdecznie. Forum czytam od jakiegoś czasu - wreszcie się zarejestrowałem. Poprzednie auta Clio I 1.4, Clio I 1.8 16v, Clio II phII 2.0 16v Sport. Sporta pozbyłem się z bólem serca z powodu spalania - mam daleko do pracy. Kupiłem więc śliczną niebieską Megane II phI 1.9 dci. Następne auto? Megane Sport :) Edytowane 27 Kwietnia 2013 przez agentczor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szumacher Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Witam Wszystkich! Jestem Szumacher i od miesiąca śmigam Megane II. Jak narazie seria ale plany są :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
certusp Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Dzień dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldek68 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Witam wszystkich bardziej lub mniej szczęśliwych posiadaczy marki Renault. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_fso Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Cześć! Od prawie dwóch miesięcy ujeżdżam Megane III i chcę trochę więcej o tym samochodzie się dowiedzieć jako, że spędzę w nim ładnych parę lat :unsure: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrikos Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Witam wszystkich posiadaczy pojazdów marki Renault :unsure: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominikp Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Witam wszystkich posiadaczy Renault Megane. Od paru dni posiadam Megane 2 grandtour 1.5dci 2006 rok. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto61 Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Witam Wszystkich forumowiczów francuzkiej marki przez jednych uwielbianej przez innych potępianych. Sam jestem posiadaczeem Meni kombi 1,4 16V od 10 lat. Mam już przebieg 295 tkm. Starość trochę Jej już doskwiera, ale nie narzekam. Życzę Wszystkim "francuzofilom" bezawaryjnych jazd i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek352 Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Witam jestem od nie dawna posiadaczem Megane 1400ccm z 1998roku. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szajbler Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Witam wszystkich od dwóch dni jestem posiadaczem Megane Scenic z2.0 z 97r i coraz bardziej mmnie zaskakuje to autko oczywiście naplus.Przesiadłem się z Pontiaca 3.8 V6 i nie żałuje.Posiadam także jeszcze jednego francuza Jumpera z 2007r. Pozdrawiam raz jeszcze.Tomek. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek-irl Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Od tygodnia jestem szczesliwym posiadaczem Renault Scenic Megane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji i użytkowników forum ;) Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją :( ;) ;) ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono ;) W regulaminie proszę dokładnie doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami ;) Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;) ;) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. ;) Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania ;) Przypominam, że zgodnie z regulaminem na forum piszemy z "polską czcionką". Zdjęcia na forum dodajemy tylko zgodnie z INSTRUKCJĄ ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpolit Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Cześć, Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Jestem posiadaczem (póki co szczęśliwym) megane classic I phII 1.4 16V. Życzę miłego dnia Mpolit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi