sledzium Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Witam, na imię mam Bartek, od wczoraj jestem posiadaczem Megane II 1.5 dCi 2007 3D. Mam nadzieję, iż czas spędzony na forum upłynie miło i przyjemnie Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji i użytkowników forum :) Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją :) :o ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono ;) W regulaminie proszę dokładnie doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami :) Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. ;) Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania ;) Przypominam, że zgodnie z regulaminem na forum piszemy z "polską czcionką". Zdjęcia na forum dodajemy tylko zgodnie z INSTRUKCJĄ :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michnik5 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 (edytowane) witam wszystkich uzytkownikow Regulamin pkt. 5.6 -Prezes Edytowane 3 Czerwca 2013 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medis Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Cześc. Mam na imię Karol i zostałem posiadaczem megane od 2 tygodni. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekLDZ Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Cześć wszystkim. Jestem Bartek. Jestem posiadaczem Renault Megane Coupe po liftingu od roku :o Pozdrawiam wszystkich z forum :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek65 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Witam wszystkich użytkowników tego forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdeniu Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Witam szanowne grono, zwą mnie Jarek, śmigam obecnie Sceniczkiem z 2000r. (trzecia renóweczka wżyciu) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franas85 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 (edytowane) Witam Wszystkich. Od kilku tygodni jestem użytkownikiem Megane II phII. Pozdrawiam. Edytowane 10 Czerwca 2013 przez franas85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smc Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Cześć wszystkim, Jako że niespodziewanie stałem sie posiadaczem Renault megane II postanowiłem dołączyć do Was. Przemek z Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbaB Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Witam Wszystkich. Od kilku dni jestem posiadaczem Renault Scenic 1,9 Dti. Szukając informacji o nim, trafiłem na to forum. I tak mi zostało :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro74 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Witam wszystkich.ostatnio nabyłem renault scenic 1 ph2 2.0 16V 2000r. i jestem bardzo zadowolony.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekB Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Witam Wszystkich Forumowiczów.Jestem tu nowym użytkownikiem.Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santor Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Czesc;] Od dziś jestem szcześliwym posiadaczem Megane I coupe 2.0 benzyna/lpg <_< Tym samym chcialbym sie przywitac z wszystkimi forumowiczami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manias_85 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Witam, od niedawna jestem posiadaczem Megane II Grandtour 1.6 benz+lpg. Jest to mój pierwszy samochód marki Renault, więc będę tutaj częstym użytkownikiem. Pozdrawienia Forumowicze <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vera Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Cześć wszystkim ;> Posiadam Megane I 1,6 phI . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi