fx200 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Witam renomaniaków :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandomingo Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 (edytowane) Hello :) Rejestruje sie, bo potrzebuje pomocy w wyborze auta. Kto wie, moze na stale tu zagoszcze jesli takowe kupie. Regulamin pkt. 5.6 -Prezes Edytowane 1 Lipca 2013 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon15 Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Cześć, Forum czytam już od dawna, jednak dopiero dziś się witam (jakoś tak wyszło że nie było okazji). Od 3 lat jestem szczęśliwym posiadaczem Megane 1,9dti. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekqazwsx Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Witam wszystkich na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lut Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Witam wszystkich od tygodnia jestem posiadaczem megankIII 1.9 dci i dzięki forum chciałby bliżej poznać ten samochód. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reganeII Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Cześć, od ponad dwóch lat jestem uzytkownikiem Renault Megane II Grandtour 1,5dCi Conf. Express (Kombi). Przejechane 185 tysi na jednym silniku i teraz ok 40 tysi na drugim, który miał podobno "tylko" 30 tysi więc w sumie na tym drugim jest "nabite ok. 70 tysi i póki co - odpukać - nie narzekam. Trafiłem tu szukając info o częstotliwości wymiany paska rozrządu a zobaczywszy, ze sporo się tu mozna dowiedzieć postanowiłem "wstąpić" na dłużej . Zatem witam raz jeszcze wszystkich forumowiczów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokos126 Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Witam wszystkich Stałem się właśnie szczęśliwym lub nie posiadaczem madzi coupe po lifcie z roku 2001 o potężnym serduszku 1,4. Zamieszkuję w Zachodniopomorskim w Policach koło Szczecina. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylan Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Znamy się mało... więc może ja bym powiedział parę słów o sobie - najpierw. Od 3 miesięcy posiadam Megane III w wersji coupe z silnikiem TCe 180 i nie żałuję tego wyboru jak na razie. Kłaniam się wszystkim forumowiczom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metrokom Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Witam, mam na imię Łukasz, bywałem tu już kiedyś, ale konta nie miałem swojego. Dotąd byłem częściej na forum megane coupe, ale teraz jest tam taki syf i grono wzajemnej adoracji, że wybywam stamtąd. Renault-y posiadam już od wielu lat. Zaczynałem od R19 a teraz mam 2 Meganki: hatchback i coupe ph1 oraz Vectrę C. Mam nadzieję że znajdę również z tutejszymi forumowiczami wspólne tematy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji i użytkowników forum ;) Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją ;) :) ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono ;) W regulaminie proszę dokładnie doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami ;) Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;) ;) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. ;) Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania ;) Przypominam, że zgodnie z regulaminem na forum piszemy z "polską czcionką". Zdjęcia na forum dodajemy tylko zgodnie z INSTRUKCJĄ ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy_jerz Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Witam jestem nowo upieczonym posiadaczem reno megan 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaqwas Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Cześć wszystkim użytkownikom forum! Jestem ze Szczecina. Swojego Scenica posiadam od października zeszłego roku. Poszukuje kilku porad na forum, mam nadzieję, że i ja będę pomocny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karski1 Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Witam wszystkich. Również jestem tutaj nowicjuszem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dami130 Opublikowano 20 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Siemka dzisiaj stałem się posiadaczem Meganki II combi :)i tak chciałem się tylko przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturro28 Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Witam wszystkich forumowiczow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi