Bartek24 Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Witam, Mam na imię Bartek, mam 24 lata i mieszkam w Poznaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin123 Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Siemka Marcin z Podkarpacia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonio2 Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Witam, Jestem Tomek i mam Renault Megane 1,9D od jakiegoś czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcat081 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Witajcie! Michał z Lublina. Od tygodnia mam Megane I phII A/T. Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bvisit Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Siemanko , Witam , pozdrawiam Od roczku posiadam Megane IIphI przesiadłem się z bmw e39 528 .Mam nadzieję że na forum odnajde nurtujące mnie pytanie i podpowiedzi ,powodzonka Szerokości Bartkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1971 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Witam Mam na imię Karol i jestem posiadaczem Megan II 1,5dci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji i użytkowników forum ;) Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją :) ;) ;) ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono ;) W regulaminie proszę dokładnie doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami ;) Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;) ;) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. ;) Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania ;) Przypominam, że zgodnie z regulaminem na forum piszemy z "polską czcionką". Zdjęcia na forum dodajemy tylko zgodnie z INSTRUKCJĄ ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanlast Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Witam Szanowne Grono. Jako, że jestem na etapie poszukiwania GS II, postanowiłem się przyłączyć Pozdrawiam. Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregi Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 (edytowane) Dzień dobry. Witam wszystkich ujeżdżających produkty firmy Renault. Miałem 8 lat Scenica I phI, teraz mały upgrade :) Do zobaczenia na trasie! Edytowane 6 Sierpnia 2013 przez Gregi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tedi_85 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Witam Jestem posiadaczem Coupe 97 2.0 To moje pierwsze Reno :) Dlatego nie dziwcie się, że będę pytał o podstawy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elbandito Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Witam, jestem nowym posiadaczem Renault Grand Scenic II, 2005 r. 1.9 dci, 130 KM. i przebiegiem 230 tys. Po kupnie i dokładniej diagnostyce na razie nie ma w nim dużo do zrobienia. Na bieżąco wszystko co mogę robię sam, a rzeczy wymagające podnośnika lub kanału zlecam do mechaników. Na forum zarejestrowałem się po to, by pomagać i czerpać wiedzę o już znanych dolegliwościach Scenica. Na pewno pierwsze moje posty będą banalne, ale niestety instrukcja do auta nie wyczerpuje wszystkich tematów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzala Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Witam wszystkich fanatyków Renault:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prince_lookas Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Witam wszystkich Forumowiczów :) Mam na imię Łukasz, od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem Megane II ph I 3D, tzw. 'żelazka' :!: Nie ukrywam, że posty z tego forum wiele mi pomogły przy wyborze tego samochodu, o którym zawsze marzyłem, więc teraz postaram się jakoś odwdzięczyć, udzielając się na forum :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario80 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Witajcie, od tygodnia jestem posiadaczem Renault Megane II Combi z 2009 roku z silnikiem 1,5 DCI. Przebieg 131 000. Przesiadka z Hondy Civic. Póki co zadowolony z przesiadki i liczę, że tak zostanie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaopp Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Witam wszystkich od dziś jestem na forum posiadam renault twingo ale w niedługim czasie zmieniam na meganke I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi