desperados27 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Witam wszystkich forumowiczów Mam na imię Marcin, pochodzę że Słupska,od 2 tygodni jestem szczęsliwym posiadaczem Megane III z 2010 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bert32 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Cześć wszystkim :D Mam na imię Robert i od 2 tygodni poruszam się bolidem Renault Megane II GT 150km z 2007 roku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a.78 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Witam Gdansk sie kłania i moja megi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robciu Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Witam, Pozdrawiam z Mazowsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy83 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 (edytowane) Witam serdecznie mam na imię Błażej, jestem na etapie poszukiwań Renault Megane II phII 1.9dCi 130km kombi. Mam nadzieje że po zakupie znajdę tu potrzebne mi informacje, oraz pomoc doświadczonych użytkowników tego autka. Meganka zakupiona 1.9 dCi 130KM 2006r Lux Privilage Kombi. Edytowane 17 Września 2013 przez Chudy83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barek16 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Cześć. Jestem Krzysiek z Łańcuta i od 19 lipca jestem wlaścicielem Megane I Ph I classic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybkin Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 (edytowane) Witam szanownych forumowiczy! Jestem z trojmiasta i rozpoczynam przygodę z Meganem cabrio. Edytowane 8 Września 2013 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pankuba Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Witam wszystkich, Nie posiadam jeszcze swojej Meganki, mam mnie to szczęście spotkać dopiero w listopadzie, a że będzie ona moim pierwszym samochodem marki Renault (choć w sumie jeździłem kiedyś trochę 19 Chamade ojca), to tym czasem zapoznaję się z marką i modelem wirtualnie, na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIELKISID Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Witam wszystkich:) Mam na imię Krzysiek, od sześciu miesięcy jestem posiadaczem Renault Megane I 2002 rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Witamy wszystkich i zachęcamy do zapoznania się z regulaminem forum, to znacznie ułatwi wszystkim życie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toja100 Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Witam. Od 2 miesięcy jestem posiadaczem Megane II Grandtour z 2007 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dak79 Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Witam wszystkich Klubowiczów. Od trzech dni jestem szczęśliwym posiadaczem Meganki, jest to moje drugie Reno. Poprzednia była Lala1 phII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAKAK1982 Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Witam wszyskich na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgred1628 Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Witam serdecznie. Nazywam się Daniel. Forum czytam już ponad 9 miesięcy, lecz dopiero teraz sie zarejestrowałem bo zbliża mi się zakup Megane II. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji i użytkowników forum ;) Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją :) :) ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono ;) W regulaminie proszę dokładnie doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami ;) Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;) ;) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. ;) Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania ;) Przypominam, że zgodnie z regulaminem na forum piszemy z "polską czcionką". Zdjęcia na forum dodajemy tylko zgodnie z INSTRUKCJĄ ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi