andrzej87 Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Witam, jestem Andrzej, mam Scenica I PH 2 1.9 DCI :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji i użytkowników forum ;) Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją :) ;) :D ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono :) ;) W regulaminie proszę dokładnie doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami ;) Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;) :) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. ;) Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania ;) Przypominam, że zgodnie z regulaminem na forum piszemy z "polską czcionką". Zdjęcia na forum dodajemy tylko zgodnie z INSTRUKCJĄ :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ankuba Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Witam, od poniedziałku jestem posiadaczem (właściwie żona ) Meganki II 1.6 rok 2004. To mój pierwszy ,,francuz" do tej pory byli tylko ,,niemcy". Auto z przeznaczeniem przeze mnie pod LPG, na razie usuwam stwierdzone niedomagania. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr_sII Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum! Jestem posiadaczem sędziwego Grand Scenica II. To mój pierwszy samochód od Renault. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajto Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Cześć wszystkim, jestem Bartosz, od 13.05.2014 szczęśliwy (Póki co) posiadacz Megi II cc . Jest to moja pierwsza Renia i mam nadzieję że nie ostatnia. Do tej pory ujeżdżałem Niemca (Passat B5) i Japońca (Suzuki Grand Vitara – samochód firmowy do dzisiaj używam) zatem pora na Francuza :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
christof Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Witam wszystkich na forum :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aronus Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 (edytowane) Witam wszystkich. Posiadam Grand Scenica 1.5 dci z automatem edc. Stuknęło mu 100.000 km więc pora zacząć się nim bliżej interesować :D Edytowane 20 Maja 2014 przez aronus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal2208 Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Witam. Od niedawna jestem posiadaczem Megane II i dołączam do grona absolutnych fanów tego auta. Mam jednak drobny problem, który zaraz zaprezentuję z nadzieją na pomoc znawców tematu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravi Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Jestem nowy na forum.Witam wszystkich serdecznie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadez Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Witam wszystkich! Melduje się nówka sztuka. Jestem Seba, pochodzę z Podkarpacia. Obecnie poszukuję fajnego Sceniora II i mam nadzieję, że uda mi sie zrealizować ten plan. Bardzo sobię cenię Wasze rady, dlatego postanowiłem dołączyć do składu. Mam nadzieję, że współpraca będzie się ukladać pomyślnie. Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasayaku4 Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 (edytowane) Witam Was. Nie posiadam jeszcze Meganki lecz inną Renatę. Natomiast przymierzam się do zakupu Meganki II Pozdrawiam http://www.alanex-radom.pl Edytowane 23 Czerwca 2015 przez sasayaku4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakk Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Witam ponownie po kilku latach. Kiedyś Scenic I z 2001, teraz zaś Megane III z 2010 :) Pozdrawiam, Zakk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny2410 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Witam Przywitać się wypada więc czynię swą powinność Nabyłem Marchewkowego megane sporta więc do forum owego dołączam pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisus Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 (edytowane) Witam melduje sie się tu z megane III 1.5 dci 105Km 10r:) Edytowane 1 Czerwca 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolek_007 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Witam ! Być może u nas w rodzinie zagości Megane II, więc postanowiłem się zarejestrować i poczytać Wasze wpisy. Na pewno poproszę też o ocenę jednego autka, które wpadło nam w oko...ale to w odpowiednim dziale. Wielu bezawaryjnie połkniętych kilometrów Wam zyczę ! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi