Hamann Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Witam wszytskich serdecznie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji i użytkowników forum ;) Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją :) ;) :D ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono :) ;) W regulaminie proszę dokładnie doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami ;) Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;) :) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. ;) Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania ;) Przypominam, że zgodnie z regulaminem na forum piszemy z "polską czcionką". Zdjęcia na forum dodajemy tylko zgodnie z INSTRUKCJĄ :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gardimaxeczka Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Witam serdecznie i ja Mam nadzieję, że zagoszczę tutaj na dłużej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stalan Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 (edytowane) Witam wszystkich, godzinę temu nabyłem Megane II phII kombi 1,4 16V benzyna 2008r, 71 tys przebiegu, z polskiego salonu. Mam nadzieję że będzie się znośnie sprawowała, kupiłem ją tylko dla tego że potrzebuję kombi ( dwa miesiące temu zostałem dziadkiem), a wszystkie Astry i Focusy z tym nadwoziem to były diesle. Nigdy nie miałem "Francuza" ...trochę się boję. Edytowane 11 Czerwca 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordi Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Cześć. Ponieważ w najbliższym czasie planujemy zamianę meganki coupe żony na kombi, pewnie przyda się pomoc forumowiczów. Z renówkami mam do czynienia od dawna, bo sam zaczynałem od clio, teraz mamy "renię", a meganką jeżdżą też rodzice i siostra, ale liczę, że w razie potrzeby dowiem się tu czegoś pożytecznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo65 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Witam wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soldier79 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Witam, jestem Radek i mieszkam w Gliwicach, od wczoraj jestem posiadaczem Megane 3 Coupe. Z góry dziękuję za odpowiedzi na moje pytania, które dla Was będą oczywiste a dla mnie nowe. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juro Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Witam wszystkich użytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krism84 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Witam wszystkich forumowiczów! Niedługo stanę się posiadaczem Renault Megane III Grandtour 1.5dCi. Mam nadzieje że to forum będzie źródłem cennych informacji dla mnie czyli dla osoby która nigdy wcześniej nie miała styczności z tą marką. Pozdrawiam! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k3848 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Witam wszystkich! Od tygodnia jestem posiadaczem Meganki III 1.5 dCi 110KM htb. Jak na razie bez problemów ;) ale jakby co to liczę na Państwa pomoc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muela Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów! W Boże Ciało zakupiłem Megane II 1.4 w kombi z 2005r., więc jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemi Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Witam wszystkich użytkowników forum, jestem tu ponieważ od zawsze bywałem na jakimś forum motoryzacyjnym a z racji że nabyłem Megi to i tu zawitałem, mam nadzieje że trochę mi posłuży. Pozdrawiam chemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo_DL Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 (edytowane) Witam wszystkich forumowiczów :) Od 5 miesiecy posiadam Scenica I ph. II z automatyczną skrzynia biegów:) Mam nadzieję, że samochód posłuży mi dość długo bez żadnych problemów ;) Edytowane 22 Czerwca 2014 przez ziolo_DL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Charlie84 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Witam wszystkich :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Babinicz Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Wczoraj wieczorem udało mi się założyć konto więc dziś chciałbym się z wami wszystkimi przywitać na wstępie, hej!. Nie posiadam jeszcze samochodu ale sukcesywnie rozglądam się za nim. Obecnie skupię się na zapoznaniu z istniejącą bazą wiedzy która już jest zgromadzona na forum. Jednak w przyszłości nie omieszkam wtrącić kilka swoich słów, lub zapytać w razie niejasności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi