MarcinMegi Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Witam jestem nowy użytkownikiem forum chciałem się ze wszystkimi serdecznie przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janez07 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Witam.Wszystkich posiadaczy Renatek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolllloo Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Witam wszystkich forumowiczów zostałem szczęśliwym nabywcą Grand Scenica 1.9 131 KM mam nadzieje, że będę z niego zadowolony a w razie problemów to liczę na Waszą pomoc. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej2805 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Witam wszystkich szczęśliwych lub mniej szczęśliwych posiadaczy Renaultów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaspess Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Witam wszystkich forumowiczów. Nowy (na razie zadowolony) posiadacz francuskiej myśli technicznej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johny13z Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Również i ja witam wszystkich. Wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią mi, że drugi raz będę posiadaczem Reni, tym razem Megane III jak dobrze pójdzie. Chociaż biorę pod uwagę również Lagunę III. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluer Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 cześć Witam :) od 3 dni jestem szczęśliwym (oby!) posiadaczem renault megane II 2008r. 1.5 dci. za dużo póki co o samochodzie nie wiem ale mam nadzieję z Waszą pomocą dowiedzieć się jak najwięcej ;) POZDRAWIAM Kolego, te zdjęcia należało zamieścić w swoim temacie, a nie tu. Link do zdjęć jest niewłaściwy, należało skopiować wyraźnie zaznaczony link na czerwono. damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek37 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 (edytowane) Witam ponownie po dłuzszej nie obecnosci na forum ,jednak stara miłości nie rdzewieje powrót do ulubionej marki Renault z tym ,że tym razem padło na Laguna IIPhI 1,8 16v. Edytowane 29 Sierpnia 2014 przez Darek37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raptus_24 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Witam wszystkich serdecznie, właśnie stałem się posiadaczem Renault Megane 2 kombi :D W sumie dwa dni temu, ale zgodnie z tradycją nowe auto trzeba oblać żeby się nie psuło... i tak minęły dwa dni ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misieq83 Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 (edytowane) Witam wszystkich. 22.09.2014 odbieram swoją Megi. (Megane III Grandtour 2010 1.4 tce) Licze na ewentualną pomoc w rozwiązywaniu problemów. Jak już będzie w garażu opowiem o swoim nabytku :) Edytowane 2 Września 2014 przez Misieq83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arsel Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Witam, konto dziś założone, auto od pół roku w posiadaniu.. Megane II 2004 r 1,9 dci 120 km.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sakura Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Hej :) z tej strony Sakura ;) jeżdze meganką coupe 1.6 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gravenes Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Cześć wszystkim Od kilku dni jestem posiadaczem ślicznego Renault Megane II Grandtour 1,5 dCi 85KM z 2007 roku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peugeot206.88 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 cześć wszystkim jestem nowym użytkownikiem forum, nie mam jeszcze auta , bede uważnie się rozglądał i mam nadzieje ze mi pomożecie w zakupie :D pozdrawiam wszystkich forumowiczów :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrkrzemo Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Witam, jestem dumnym posiadaczem Scenic`a ph1 w traktorze. Mam nadzieje, że tak samo jak Wy tak samo i ja będziemy mogli sobie pomóc z problemami tej marki samochodów, jak i nie tylko problemami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi