yen Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Witam wszystkich! Jestem nowym posiadaczem Megane I phI Coupe. Pozdrawiam LUBUSKIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamis Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Powitać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trkam Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Witam Wszystkich :) Mam na imię Kamil, 3 tygodnie temu zamieniłem swojego Renault Kangoo na nowiutką Megane III 1.6 16V LIMITED. Mam nadzieję że będę mógł się dzielić w Wami swoimi dobrymi kilometrami pokonanymi moją Megi :) Pozdrawiam Wszystkich użytkowników Marki B) Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puka72 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Cześć wszystkim, Chciałbym się przywitać z wszystkimi pasjonatami i użytkownikami Scenica i nie tylko. Sam jestem właścicielem Granda od prawie dwóch lat. Jest to nasz drugi samochód w rodzinie, ale to nim jeździ mi się najlepiej. Pozdrawiam serdecznie Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekz78 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Witam, jestem Przemek -od tygodnia jestem posiadaczem benzynowego Scenic'a 2 -2004 rok, przesiadka z laguny 2ph2. Mam nadzieję, że nowy francuz będzie się sprawiał równie dobrze co jego poprzedniczka, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji i użytkowników forum ;) Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją :) ;) :D ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono :) ;) W regulaminie proszę dokładnie doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami ;) Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;) :) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. ;) Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania ;) Przypominam, że zgodnie z regulaminem na forum piszemy z "polską czcionką". Zdjęcia na forum dodajemy tylko zgodnie z INSTRUKCJĄ :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturkocurek Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 witam wszyskich jestem posiadaczem renault megan scenic 2.0 8v 98r Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheFossil Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Witam sympatyków francuskich samochodów i kobiet ;) Pozdrawiam Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurapt Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Witam wszystkich! Mam Scenica II PhI 2.0 Pb+LPG w sumie od roku. Autko ogólnie fajne. Jednak pojawiają się małe usterki, dlatego będę potrzebował Waszej pomocy. Wcześniej miałem Xarę Picasso i tam nie trzeba było nic dłubać. Nie chcę się poddawac i zamierzam zawalczyć o sprawność mojego wozu! pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joszka Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Witam wszystkich forumowiczów! Od tygodnia jestem posiadaczem Megane I Kombi 1.6 16V 2000 r. Przedtem Clio I z 1995 r. Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrNeo Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Witam wszystkich! Od ponad miesiąca jestem posiadaczem niebieskiego Megane IIphI z 2003 roku, które należało wcześniej do innego użytkownika tego forum. Gdy tylko będę miał trochę czasu to założę swój temat w odpowiednim dziale i napisze co nieco o swoim samochodziku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megana2 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Pozdarawia wszystkich posiadaczy meganek. Niedawno stałem się posiadaczem Meganki 2 i muszę przyznac że jest to wygodny samochód. Z silnkime 1.9 jeżdzi jak gokard. Mam wrażenie że ma lepsze przyśpieszenie niż podaje fabryka. Mimo że moj samochód ma 300tys i jest pewnie dość zjechany, porównując do 2 letnij toyoty Auris 1.4d4d, powiem szczerze że jeździ się dużo przyjemniej renówką. Ford Mondeo dci zaś, to jednak masakra. Szkoda jedynie że trwałośc nie tak jak toyocie bo byłby to samochód idealny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czupa Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
judas Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Witam ! Pojawiłem się w związku z poszukiwaniem wiedzy na temat Megane II 2.0 T 165KM, którą w przyszłości chciałbym zakupić /jak się trafi wersja GT/. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forgotten Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 (edytowane) Witam Forumowiczów Stałem się posiadaczem Reni :) i nowym użytkownikiem forum. Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt oraz Szczęśliwego Nowego Roku Edytowane 23 Grudnia 2014 przez forgotten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi