Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

sałron

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Wszystkich :)

Mam na imię Kamil, 3 tygodnie temu zamieniłem swojego Renault Kangoo na nowiutką Megane III 1.6 16V LIMITED.

Mam nadzieję że będę mógł się dzielić w Wami swoimi dobrymi kilometrami pokonanymi moją Megi :)

Pozdrawiam Wszystkich użytkowników Marki B)

Kamil

Cześć wszystkim,

Chciałbym się przywitać z wszystkimi pasjonatami i użytkownikami Scenica i nie tylko.

Sam jestem właścicielem Granda od prawie dwóch lat.

Jest to nasz drugi samochód w rodzinie, ale to nim jeździ mi się najlepiej.

Pozdrawiam serdecznie

Wojtek

Witam wszystkich nowych w imieniu administracji i użytkowników forum ;)

Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją <szukaj> :) ;) :D ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono :) ;)

W regulaminie proszę dokładnie doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania.

Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja

Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami ;)

Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;) :)

Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. ;)

Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania ;)

Przypominam, że zgodnie z regulaminem na forum piszemy z "polską czcionką".

Zdjęcia na forum dodajemy tylko zgodnie z INSTRUKCJĄ :P

Witam wszystkich!

Mam Scenica II PhI 2.0 Pb+LPG w sumie od roku. Autko ogólnie fajne. Jednak pojawiają się małe usterki, dlatego będę potrzebował Waszej pomocy.

Wcześniej miałem Xarę Picasso i tam nie trzeba było nic dłubać.

Nie chcę się poddawac i zamierzam zawalczyć o sprawność mojego wozu!

pozdrawiam wszystkich forumowiczów.

Witam wszystkich!

Od ponad miesiąca jestem posiadaczem niebieskiego Megane IIphI z 2003 roku, które należało wcześniej do innego użytkownika tego forum. Gdy tylko będę miał trochę czasu to założę swój temat w odpowiednim dziale i napisze co nieco o swoim samochodziku :)

Pozdarawia wszystkich posiadaczy meganek. Niedawno stałem się posiadaczem Meganki 2 i muszę przyznac że jest to wygodny samochód. Z silnkime 1.9 jeżdzi jak gokard. Mam wrażenie że ma lepsze przyśpieszenie niż podaje fabryka. Mimo że moj samochód ma 300tys i jest pewnie dość zjechany, porównując do 2 letnij toyoty Auris 1.4d4d, powiem szczerze że jeździ się dużo przyjemniej renówką. Ford Mondeo dci zaś, to jednak masakra. Szkoda jedynie że trwałośc nie tak jak toyocie bo byłby to samochód idealny.