via77 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Via77, użytkownik Fluence 1,6 wita Wszystkich użytkowników forum, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszekf Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Witam wszystkich. Jestem nowym użytkownikiem Renault Megane 1,5 DCI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi1991 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Witam wszystkich serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chrustol Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Witam wszystkich forumowiczów, Mam na imię Tomek i jestem z Łodzi. Obecnie poszukuję samochodu, a konkretniej Renault Megane I 1.9d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franco Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Witam wszystkich! Od niedawna jeżdżę Megane III. Mam nadzieję, że żałować nie będę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszPiorek Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 (edytowane) Witam wszystkich forumowiczów, posiadałem megane II, a teraz jestem szczęśliwym posiadaczem meganki III :D Zdjęciami chwalimy się w odpowiednim dziale. - Prezes Edytowane 2 Lutego 2015 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji i użytkowników forum ;) Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją :) ;) :D ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono :) ;) W regulaminie proszę dokładnie doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami ;) Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;) :) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. ;) Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania ;) Przypominam, że zgodnie z regulaminem na forum piszemy z "polską czcionką". Zdjęcia na forum dodajemy tylko zgodnie z INSTRUKCJĄ :P W zamian za pomoc oczekujemy poprawnej pisowni. Stop niechlujstwu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oponiarz Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Witam serdecznie :) Zarejestrowałem się, ponieważ rozglądam się za jakimś samochodem dla mej żony :) Mam nadzieję, że znajdę tu jakąś inspirację :) Pozdrawiam z Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczoroo Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Witam Jestem od kilku dni szczęśliwym posiadaczem meganki III 1.9 dci HB. Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maroony Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 (edytowane) Siema wszystkim meganowiczom, jestem tu nowy, zabieram się za zapoznanie z morzem tematów, pozdro!! Edytowane 11 Lutego 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jareklato Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 witam sznowne grono. od 2 miechów posiadam scenica i mam nadzieję że z waszą pomocą wiele się nauczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kombiak Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Witam forumowiczów. Stajnia :lol: dotychczasowa to kura na masce i rozlatujące się seicento, ale bardzo okazjonalnie wszedłem w posiadanie sympatycznej Meganki - jak na razie przeszukuję forum w poszukiwaniu odpowiedzi na bolączki i zgryzoty już nie młodej panienki.... Pozdrawiam wszystkich ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hols Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Witam serdecznie użytkowników forum, zamierzam kupić Megane III Grandtour, trafiłem tu szukając informacji o tym aucie, każda będzie cenna. Z pary lub dwóch par kółek posiadałem wcześniej vw golf2, mazde323f, daewoo matiz (brrrum) i obecnie hondę cbr600 :). Teraz przyszła kolej na Renault w sumie też nie bez powodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drtomee Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Cześć, noszę się z zakupem Scenica i za chwilę będę chciał zadać bardziej doświadczonym kolegom kilka pytań ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tot3 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Powitać wszystkich miłośników Renault, 5 miesięcy nowym użytkownikiem Renault Megane II 1.6 16v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi