polo72 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Witam, Paweł z Lublina lada dzień szczęśliwy posiadacz Meganki 06 1,5 dCi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caro87 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Witam wszystkich, Karola z okolic Wrocławia, obecnie mieszkam i pracuje w Niemczech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robi10 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Witam. Po nieudanej przygodzie z samochodem ze stajni VW, pomimo ostrzeżeń płynących ze wszystkich stron, stałem się posiadaczem Megane III. Pozdrawiam wszystkich. Robert. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pros Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Witam wszystkich serdecznie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozie89 Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Cześć Krzysiek Lubuskie Polska poszukuje megane 2 cabrio wcześniej jeździłem megane coupe z f7r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petru Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 witam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witja Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 (edytowane) Witam wszystkich, jestem nowy na tym forum. Od 2 tygodni posiadam renault megane II 2003r 1.9dci Edytowane 6 Lipca 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juras01 Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Witam i pozdrawiam wszystkich użytkowników Renault. Zakupiłem kilka dni temu Megane u Renault Zdunek w Gdyni. Życzę Wam i sobie bezawaryjnego użytkowania Jurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awierone Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Witam szystkich forumowiczów. Dwa tygodnie temu zakupiłem Megane Grandtour z 2006 roku, to moje pierwsze Renault i mam nadzieję ze na forum znajdę odpowiedzi na moje pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rusek82 Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 (edytowane) Witam, Rafał z Katowic Megane II Grandtour 2005. Edytowane 7 Lipca 2015 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebajary Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 (edytowane) Witam serdecznie wszystkich użytkowników tego forum! Na imię mam Sebastian i ostatnio stałem się (mam nadzieję że szczęśliwym) posiadaczem Megane II 1.5 dci z 2003r. Liczę na to, że będę się tu dobrze bawił oraz od czasu do czasu skorzystam z waszej wiedzy :) Jak również sam coś od siebie dodam . Pozdroofka !!! Edytowane 8 Lipca 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji i użytkowników forum ;) Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją :) ;) :D ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono :) ;) W regulaminie proszę dokładnie doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami ;) Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;) :) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. ;) Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania ;) Przypominam, że zgodnie z regulaminem na forum piszemy z "polską czcionką". Zdjęcia na forum dodajemy tylko zgodnie z INSTRUKCJĄ :P W zamian za pomoc oczekujemy poprawnej pisowni. Stop niechlujstwu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrJ Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Witam wszystkich, z tej strony Jakub, nieco po trzydziestce, obecnie z Chorzowa ale różnie z tym bywało :) Meganki nie mam (za to dwie inne france i owszem), ale trafiła mi się okazja kupna jednej takiej, to postanowiłem się doedukować. Z góry dzięki za wszelką pomoc, bo pewnie trochę z niej skorzystam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drawer2 Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 (edytowane) Witam wszystkich. Szczęśliwy posiadacz scenika... Edytowane 12 Lipca 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kink Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Witam wszystkich :) Krzysiek z Namysłowa (opolskie) aktualnie szczęśliwy posiadacz meganki cc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi