TomBaj Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Witam Was serdecznie, Od tygodnia ja także dołączyłem do grona "ujeżdżających" pojazdy spod znaku romba. Mój wybór to Renaul Fluence - Privilege z 2010 roku. Mam nadzieję że będę jednym z zadowolonych dżokejów pozdrawiam Tom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinoff Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Witam wszystkich serdecznie. Od niedawna stałem sie (szczęśliwym?) posiadaczem Megi w kombi. Na tą chwilę oswajam sie z autem i czytam forum :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MistrzZen Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Heloł, jestem Waldek z Poznania :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MandN Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Witam forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MNI Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Witam - przypadkiem ;) stałem się posiadaczem Megane III phI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTOALI Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Witam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silencio Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Witam wszystkich. Mam nadzieję, że niedługo bedę posiadaczem Meganki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomin Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Witam wszystkie "Renatki" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aligator Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Siemanko pozdrowienia z Górnego Śląska :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MegiClassic Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Powitać zacne grono. Od czerwca mam Megi II... Cały czas coś stuka, puka i się psuje - kocham ten samochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delicious Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Witam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi19680410 Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Witam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motomaniak111 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Witam serdecznie, Od 3 dni jestem posiadaczem Renault Megane II phII Grandtour 1,6 16V. Pozdrawiam, Michał z Poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiech18 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Witam wszystkich użytkowników forum, zacząłem przygodę ze scenikiem 1,8 16v, więc, myślę, że otrzymam tu sporo cennych uwag i porad dotyczących tego auta. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueMegi Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Witajcie! Mam na imię Ola. Jeszcze niedawno byłam posiadaczką 22-letniego Mitsubishi Colt'a GLXi. Od paru dni jestem szczęśliwą posiadaczką Megane III Coupe w wersji GT-Line z silnikiem 1.4 TCe. Dodam jeszcze, że została zakupiona od jednego z forumowiczów ;) Mam nadzieję, że szybko zadomowimy się na forum. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi