Sztychu Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Witam wszystkich Forumowiczów. Zakupiłem czwartą w swojej histori posiadanych pojazdów Renóweczke myślę że tak jak na innych forach będę mógł pomóc lub Ktoś mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wallygraf Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Witam wszystkich. Jestem od kilku dni posiadaczem (okaże się czy szczęśliwym) Renault Megane II Grandtour 1,6. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiektoj Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Witam Szanownych Kolegów. Grzesiek z Lubartowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tango-Rot Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 (edytowane) witam z woj. zachpom. kiedyś miałem styczność z marka ale widzę ze sentyment wrócił . szukam megane rs 2 ze względu na wagę i osiągi i na mody Regulamin pkt. 5.6, 5.7 Ludzie :!: Czytajcie przed wysłaniem to co palce "nastukały" na klawiszach :!: Poprawcie, wstawcie odpowiednie znaki przestankowe. Zacznijcie nowe zdanie wielką literą :!: Nikt was nie goni :!: Nie ogłaszaliśmy konkursu wklepywania literek na czas :!: ;) Trochę szacunku dla czytających. -Prezes Edytowane 5 Września 2016 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji i użytkowników forum ;) Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją :) ;) :D ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono :) ;) W regulaminie proszę dokładnie doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami ;) Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;) :) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. ;) Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania ;) Przypominam, że zgodnie z regulaminem na forum piszemy z "polską czcionką". Zdjęcia na forum dodajemy tylko zgodnie z INSTRUKCJĄ :P W zamian za pomoc oczekujemy poprawnej pisowni. Stop niechlujstwu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sbenios Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 (edytowane) Witam wszystkich! Megane posiadam już ponad 1,5 roku, ale na forum byłem obecny do tej pory tylko w celu poszukiwania informacji, od dziś już bardziej oficjalnie :) Pozdrawiam Edytowane 9 Września 2016 przez Sbenios Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecureuil Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 (edytowane) Witam forumowiczów! Moja Megane jest jak wiewiórka: ruda, szybka i zwinna... Pozdrawiam! Edytowane 29 Września 2016 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel90 Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miloslaw Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Cześć wszystkim. Przesiadłem się z grupy VAG na Viva la France i jak na razie to jestem bardzo zadowolony. Megane III phI, 2009, bz0n, 1.9 dCi 130KM w manualu. Full elektroniki i mam nadzieje, że mnie nie zawiedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian932 Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Witam wszystkich użytkowników forum jestem Adrian!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KORSEK5 Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 (edytowane) Witam wszystkich. Na imię mam Bogdan jestem nowy na tym forum, niektórzy znają mnie z forum RLKP. Ponieważ zakupiłem Meganke IV Zen TCe 100 nówkę, którą będzie jeździć Żonka to tu jestem. Pozdrawiam wszystkich znajomych i nieznajomych i mam nadzieje że pomożecie jakby co . :) Edytowane 9 Października 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamviev Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 (edytowane) Witam wszystkich, nazywam się Adam jestem z Koszalina. Meganke kupiłem w sierpniu 2 litry benzyna 05r. Powróciłem do renault po 4 latach, opel meriva może nie zawodził ale był paliwożerny, olejożerny i niewygodny. Przed oplem miałem lagune I i teraz już wiem że nie ma jak Renatka. POZDRAWIAM Edytowane 9 Października 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samba Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 (edytowane) Witam. Jestem z Dolnośląskiego a dokładniej okolice Wrocławia. Zarejestrowałem się na forum w celu uzyskania informacji na temat Renault Scenic II w celu zakupu. Pozdrawiam - Krzysiek Edytowane 13 Października 2016 przez Samba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angey Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Witam Wszystkich! Od niecałego tygodnia wozimy się Megane III Grandtour, 1.9 dCi, 131 KM. Po Oplu jakaś odmiana... :D Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
6284 Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Witam forumowiczów, nie jestem na co dzień użytkownikiem auta marki renault;) W najbliższej rodzinie są jednak 2 pojazdy tej marki: fluence i megane III. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi