rrttek Opublikowano 14 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 dzień dobry. 2 dni temu kupiłem meganke, pozdrawiam wszystkich:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benkas Opublikowano 17 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 Dzień dobry. Biała perła, Megane IV Grandtour. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yourant Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Witam wszystkich forumowiczów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pac Opublikowano 19 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 Witam wszystkich forumowiczów, mam nadzieje że zagoszcze na dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KMarcel Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Cześć. Od kilu dni mam Meg III Grandtour 1.4TCe z 2012. Teraz tylko przeglądać i czytać zasoby forum :-) Marcin z Olsztyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wenom44 Opublikowano 20 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 Hej. Nie wiem czy się zakochałem czy zwariowałem, ale nabyłem megane II, bo ze scenicą jestem w związku już od 4 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinoski Opublikowano 21 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 Witam wszystkich, czytam forum od dawna bo lubię Megane choć obecnie jeżdżę Suzuki. Szczerze powiedziawszy zarejestrowałem się tutaj aby napisać w temacie o silnikach 1.6 Sce ale widzę, że temat zamknięty choć nie wiem dlaczego. Nie podoba mi się ton jednego z userów porównujących ludzi wybierających 1.6 Sce do dziadków po zawale. Ja mam 42 lata, miałem kilka samochodów a 3 lata temu świadomie po silniku benzynowym turbo przesiadłem się do wolnossącego 1.6. Pozdrawiam wszystkich i zapewniam, że 1.6 wolnossący był przemyślanym wyborem, popartym długimi testami i cały czas jestem zadowolony. Robię 2-4 tysięcy km miesięcznie i nie zauważyłem wcale aby samochód z tym "mułowatym" silnikiem zabierał mi radość z jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiefanof Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pat_dti Opublikowano 7 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Cześć wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MuchaAG Opublikowano 16 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Cześć wszystkim Po latach jazdy audicami, naszła mnie ochota na zmianę, i tak jutro odbieram moje Megane III Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borcar Opublikowano 23 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Witam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelloo Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 (edytowane) WItam wszystkich serdecznie, jestem posiadaczem Megane 3 Grantour. Edytowane 24 Października 2018 przez Michaelloo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AutoGamma Opublikowano 27 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz93 Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Cześć jestem posiadaczem megane II po liftingu 2,0 dci, mam nadzieje że bytowanie na forum będzie przyjemnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woojtoos Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Witajcie, Razem z moją Megane II 1.5dci jesteśmy nowymi członkami forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi