Prezes Opublikowano 19 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2022 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji i użytkowników forum ? Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją ? ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono ? W regulaminie proszę dokładnie doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: Instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami ? Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ? Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. ? Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania ? Przypominam, że zgodnie z regulaminem na forum piszemy z "polską czcionką". W zamian za pomoc oczekujemy poprawnej pisowni. Stop niechlujstwu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro88 Opublikowano 7 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 Siema wszystkim! Dołączam do forum z moją Megane 3 1.6 Benz w związku z problemami :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 7 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 Witamy. Mamy nadzieję, że Twoja obecność na forum ciągle będzie bez tego związku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekxyz Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Witam wszystkich! Niedawno kupiłem Megan 3 w benzynie. To moje pierwsze auto od Renault. Mam nadzieje, ze będzie się dobrze sprawować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek1978 Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Witam wszystkich i pozdrawiam. Jestem posiadaczem Grand Scenic 3 z 2010 roku, z silnikiem 1.9dci. Mój pierszy diesel i pierwszy Renault. Z waszą pomocą myślę że dam sobie z Renią radę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Witamy w gronie i życzymy by żadna pomoc nie była potrzebna.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek1978 Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 7 godzin temu, aniewa napisał: REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - Prezes Ufff oby ?? Ale też wiem kto pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wampirzasty Opublikowano 9 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 Cześć. W związku z powrotem do Reni w wersji Megane postanowiłem tu popytać o to i owo...tak - lupki też używam 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 10 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 Witamy i życzymy owocnej współpracy. Warto na początek zapoznać się z REGULAMINEM forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ochkarol Opublikowano 10 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 Dzień dobry wszystkim. Z niekłamanym przerażeniem odkryłem, że nie przywitałem się w tym wątku, co czynię niniejszym i nadrabiam "zawstydzony" zaległości. Jak na razie żadną Renią nie jeżdżę, ale może, może... Na tapecie jest Megane 3 w kupecie. Oczywiście tylko benzyna i tylko 180 KM 😉 Trochę lektury w internecie i na tym forum odrobiłem, więc może za bardzo zawracał gitary nie będę. 🧐 W dniu 19.09.2022 o 07:42, Prezes napisał: Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: Instrukcja Naprawdę bardzo chciałem Instrukcję przeczytać, ale sznurek prowadzi do nikąd. 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modeno Opublikowano 19 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 19 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 Witaj w gronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeX Opublikowano 19 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 Również chciałem się przywitać, właściciel Megane 4 Grandtour, 1.6 SCe, H4M. Wszystkiego dobrego dla wszystkich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwazero Opublikowano 21 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2023 Witam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robrtu Opublikowano 22 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2023 Cześć wszystkim. Wiem, że jest wyszukiwarka i jak ją używać, więc postaram się nie zawracać głowy zbędnymi pytaniami. Mam jednak nadzieję, że pierwsza przygoda z tą marką i modelem będzie nudna od strony mechanicznej. Doskonale zdaję sobie sprawę, że jest to 19-sto letni pojazd, więc może być różnie. 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi