majkelc Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Witam Wszystkich Forumowiczów Mam nadzieje, że już niedługo stanie się szczęśliwym posiadaczem Megane II ph1 DCI Pozdrawiam, majkelc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krastii Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Witam serdecznie wszystkich na forum od kilku dni jestem posiadaczem Renault Scenic 1.9 dci . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mawrick Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Witam wszystkich ! Szczęśliwy posiadacz Renault Megane Sedan 1.9 dCi 2004r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek 77 Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Dzień dobry! Serdecznie pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Jestem posiadaczem Fluenca od miesiąca. Wszystkim życzę bezpiecznej drogi. Czarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svvobi Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Witam wszystkich : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
longas Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adaho_krak Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Witam wszystkich !! Mam nadzieje, że to forum pomoże mi w dobrym doborze Scenic'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drabika Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Witam wszystkich, nazywam się Ola i od kilku dni posiadam Renault Megane Scenic I phi I 1,6 w automacie Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekfm Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Cześć, od wczoraj posiadam Megane Grandtour z 2006 Witam wszystkich pozdrawiam jacekfm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IZA0808 Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Witam serdecznie, juz w niedzielę będę szczęśliwą posiadaczką megane Nie mogę się jej doczekać, wręcz sni mi się po nocach... zboczenie? Mam nadzieję na Waszą pomoc przy pierwszych krokach z Renią, tak w razie czego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzadki Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Witam Was serdecznie mam jakieś małe problemy z autem, stąd zawitałem do Was, liczę na pomoc Pozdrawiam z Trójmiasta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotesor Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 siema, Użytkownicy. Megane I phI 1997, (według licznika) 210 tkm. motor 1,9 Diesel. kasta Classic. stuka, puka, puszcza bąki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopelek152 Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Witam wszystkich uzytkowników Renault;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji i użytkowników forum Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono ;-) W regulaminie proszę doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;-) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania Informuję jednocześnie, że na forum piszemy z "polską czcionką". Zapraszamy też do http://megane.com.pl/groups/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr435 Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Witam jestem posiadaczem megane od dzisiaj jeszcze raz witam pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi