topsi Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 witam wszystkich forumowiczów, jestem szczęśliwa posiadaczką renaut megane grandtour 1.6 16 v z 2005 roku, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malloc Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Witam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RelaX Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Witam wszystkich od dwóch tygodni jestem zadowolonym posiadaczem Meganki II Grandtour pozdrowienia for @ll ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siema_WS Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Witam wszystkich Forumowiczów. Jestem użytkownikiem Megane III '09 1.6. Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustawo69 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Witam wszystkich Wczoraj zostałem posiadaczem Renault Megane I 1.6 16v i jestem Baaardzo zadowolony Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirror77 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Cześć Wszystkim! Tydzień temu zobaczyłem jej boskie kształty na giełdzie w Poznaniu i od razu zaiskrzyło między nami. Liczę na bezawaryjny związek. Pozdrawiam Forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idzi Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Witam użytkowników Renault. Wczoraj moja rodzina weszła w posiadanie Megan II kombi. Mam nadzieję, że przez najbliższe kilka lat będę zadowolonym użytkownikiem tego samochodu. Wesołych Świąt Wszystkim Życzę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Witam wszystkich . Jestem posiadaczem Renault Megane III Coupe 2010 ; ) 2.0 benz 16V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rousso Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Witam wszystkich serdeczne. Jestem włascicielem Renault Megane Scenic I 1.9 dti i należe do szczęśliwych użytkowników tegoż cacka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomashi35 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Witam wszystkich użytkowników forum megane, za kilka dni stanę się prawnym posiadaczem megan II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aksel Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Pozdrawiam wszystkich, od 2tygodni jestem właścicielem megane II po lifcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chwilami Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Witam wszystkich bardzo serdecznie ! Znalazłem forum megane.com.pl i super, że istnieje takie forum ! A jeszcze bardziej super, że cieszy sie ono naprawdę sporą aktywnością ! Jestem szczęśliwym użytkownikiem Magdy 1.9D RL 1996r ( czyli Megane I PHI ). Autko jest w naszej rodzinie od 1999 roku. Najpierw jeździł nim tata, potem mój brat, a teraz ja. Ciach Serdecznie zapraszam do dyskusji w odpowiednich działach ! ! Jak kolega słusznie zauważył dyskutujemy w odpowiednich działach, a tu się tylko witamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjurek Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Używam megi 6 lat i powoli nadchodzi czas kiedy trzeba zacząć ją leczyć na to i owo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji i użytkowników forum Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją ;) ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono ;-) W regulaminie proszę doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;-) ;) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania Przypominam, że zgodnie z regulaminem na forum piszemy z "polską czcionką". Zapraszamy też do http://megane.com.pl/groups/ ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenka Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Hej. Jestem szczesliwa posiadaczka Renault Megane II, 2003r, 1.6 16V Kombi od 17 stycznia 2011r. Jak na razie tworzymy szczesliwa, bezawaryjna pare ( poza usterka ktora juz twowarzyszyla przy zakupie ). Od tego czasu przejechalysmy juz wspolnie 4 000km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi