Pawel1980000 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Witam wszystkich forumowiczów. Poszukuje Megan II i jeśli tylko uda mi sie ją kupic, napewno zagoszczę na tym zaszczytnym forum dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley123 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Witam. Przymieżam się do zakupu scenika II phI i mam nadzieję na zaciągnięcie info na temat tego auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekropczyce Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Witam Od dzisiaj jestem szczęśliwym posiadaczem Meganki Cupety :!:. Jak ogarne się z samochodem i opłatami i naprawami to zaprezentuje autko. Dodam ze to już druga Meganka w rodzinie którą jeżdze. 1) 1.6 16v / 1997 / 153tys. 2) 1.9 dTi / 2001 / 126tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulczas1705 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Witam, jestem Mariusz, mieszkam w Gdańsku, bujam sie srebrna Meganka w cabrio, pozdrowienia z Trojmiasta :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biniubak Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Witam. Jestem Michał i dołaczam do Was jao posiadacz Grand Scenica 2,0 F4R ph II z 2009 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin29wr Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Witam. ~~~~~~~~~~ Pozdrawiam wszystkich miłośników marki Renault :!: ~~~~~~~~~~~~~~ Była megana I ph II - 1,4 16v 2002 rok Teraz jest meganka I ph II - 1,8 16v 2002 rok :!: Regulamin pkt. 5.9 -Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysny Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Witam i Pozdrawiam Wszystkich :!: i życzę wszystkim,aby auta dobrze się sprawowały :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomunioWPR Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Witam, meganeczka cabrio 1.6 16V, pewnie bede miał sporo pytań :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario1985 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Siema wam wszytskim na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukejro Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Witam wszystkich :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji i użytkowników forum :) Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją :!: :) :) ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono :) W regulaminie proszę dokładnie doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami :) Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami :) :) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. :) Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania :) Przypominam, że zgodnie z regulaminem na forum piszemy z "polską czcionką". Zdjęcia na forum dodajemy tylko zgodnie z INSTRUKCJĄ :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zombiemegane Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Witam wszystkich Meganomaniaków! Moja przygoda z Maganką zaczęła się dosyć niedawno bo zaledwie 3 miesiące temu. Chcąc poszerzyć swoją wiedzę o niej trafiłem na to szanowne forum. Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anneetta24 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Bry! Od 5 miesięcy jestem szczęśliwą posiadaczką Meganki II i jako iż jestem kobietą .. liczę na wasze podpowiedzi i pomoc! :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Funky666 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Dzień dobry :!: Ja również się przywitam. Jestem szczęśliwym (jak dotąd) posiadaczem Meganki I, ale po niemal dwóch latach wożenia się piękną Renią nadszedł czas, żeby zamienić ją na nowszy model :!: W związku z tym będę tu przez jakiś czas przynudzał prośbami o pomoc i ocenę, chyba że ktoś z okolic Krakowa chce się pozbyć Meganki II kombi w benzynie, to chętnie rzucę okiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
breakerpc Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Siemka wszystkim od 2m-cy posiadam Meganke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi