lehoo Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Nie wiem czy ktoś to czyta ? :) ale witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Od 3 dni jestem posiadaczem (czy szczęśliwym to się okaże :) ślicznej, czarnej Renault Megane III 1,9 DCi Grandtour. Nigdy wcześniej nie miałem francuskiego auta tylko raczej niemieckie (AUDI,VW) ale doszedłem do wniosku, że niemieckie auta są zdecydowanie przereklamowane. I nie warte swojej ceny. Myślę, że wkrótce okaże się czy zrobiłem dobrze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 lehoo: czyta, czyta :D Witam wszystkich nowych w imieniu administracji i użytkowników forum ;) Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją :) ;) :D ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono :) ;) W regulaminie proszę dokładnie doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami ;) Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;) :) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. ;) Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania ;) Przypominam, że zgodnie z regulaminem na forum piszemy z "polską czcionką". Zdjęcia na forum dodajemy tylko zgodnie z INSTRUKCJĄ :P W zamian za pomoc oczekujemy poprawnej pisowni. Stop niechlujstwu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka23 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Witam wszystkich, od miesiąca jestem posiadaczem Megan II Sedan 1,9 dci :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio83 Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Witam wszystkich Forumowiczów. Nie posiadam jeszcze renówki ale mam zamiar takową nabyć, zatem liczę na dobre porady, pomoc, fachowe opinie etc. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andpea Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Witam. Jestem nowym użytkownikiem forum i Megane 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sender Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 (edytowane) Witam miłośników spod znaku rombu, powożę megane II ph II 1.6 noPB i clio II ph I 1.4 noPB Edytowane 22 Lutego 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komine Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Witam wszystkich pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazina Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 (edytowane) Witam wszystkich Właśnie zakupiłem Meganke na która zawsze mi się marzyła a przez zupełny przypadek, pamięć i uprzejmość znajomego trafił mi się przepiękny egzemplarz. Udzielając się na forum chcę skorzystać z wielu dobrych rad i sam podzielić się własna wiedzą. Pozdrawiam Piotr Edytowane 22 Lutego 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VOLT Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Cześć wszystkim :) W połowie kwietnia minie równy rok jak jeżdżę swoją Meganką III phIII i w końcu postanowiłem się zacząć bardziej udzielać na forum :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djvapo Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Witam wszystkich forumowiczów oraz forumowiczki jeśli ktoś jest zainteresowany szerszym poznaniem mnie i mojej kochanki to zapraszam na stronę : http://megane.com.pl/blog/63/entry-126-kryzys-wieku-sredniego-kochanka/ Zapraszam i dziękuję za zaszczyt dołączenia mnie do grona forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pimael Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Witam wszystkich jutro odbieram moją Megane Coupe III i dołączam do Was!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centrum-sprzegla Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 serdecznie witamy i pozdrawiamy wszystkich użytkowników :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkaspreczyk Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 (edytowane) Witam wszystkich! Jestem od niedawna szczęśliwym posiadaczem Renault Megane II. Pozdrawiam wszystkich serdecznie! Edytowane 28 Lutego 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rety4 Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Witam serdecznie Mam na imię Paweł i jestem szczęśliwym posiadaczem Megane III Grandtour 2010 pozdrawiam forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierowca23 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Witam Od niedawna jestem posiadaczem Scenica 1.9 DCI 2002r Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi