jane-kos Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 witam Wszystkich, kłania się posiadacz Reni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji i użytkowników forum ;) Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją :) ;) :D ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono :) ;) W regulaminie proszę dokładnie doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami ;) Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;) :) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. ;) Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania ;) Przypominam, że zgodnie z regulaminem na forum piszemy z "polską czcionką". Zdjęcia na forum dodajemy tylko zgodnie z INSTRUKCJĄ :P W zamian za pomoc oczekujemy poprawnej pisowni. Stop niechlujstwu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Cześć, mam na imię Jarek jestem z Rzeszowa. Wcześniej jeździłem na codzień Renault Clio II 1.9D, aktualnie megane 1 coupe ph1 2.0 16 z 96'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolan Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Cześć, od tygodnia jestem właścicielem Megane Classic 1.6 16V z 2001. Rodzice mają od nowości Megane sedan 1.4 16V z 2003. Przez ostatnie 6 lat jeździłem Hyundaiem Coupe 2.0 16V z 1998. Czas się trochę ustatkować ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fikus Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Witam wszystkich serdecznie i miło. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nil Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 No to ja też się przywitam. Dawno temu byłem tu nawet zarejestrowany z moją kochaną Meganką I ph2 (piękne autko którym nabiłem spoooro kilometrów :). Teraz nadszedł czas na zmianę, więc od niedawna w garażu srebrna Megane III. Klasyczny HB, z niewątpliwie równie klasycznym 1.6 silnikiem. A że do aut się przyzwyczajam i nie zmieniam za często, to zapewne będę się aktualnym turlał gdzieś aż do Megany V czy VI ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaba Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Witam,forum bardzo pomocne,pozdrawiam,Białystok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat3oosh Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 (edytowane) Pozdrowienia z Pyrlandii ! Jestem nowym posiadaczem Megane I PHII (chyba tak się okreslalift), rok 1999, kombi, RT, silnik 1.6 16V. Auto kupione "na przeczekanie",więc miało być tanie (kupione z 3k PLN w tym pełny zbiornik paliwa). Stan jest chyba adekwatny do ceny, więc pewne rzeczy są do zrobienia (zawias przód, falowanie obrotów, zużycie oleju chyba spore, nie działa klima, świeci ABS, czasem pada central w jednych drzwiach). Zważywszy na na to, będę pewnie częstym gościem tego Szacownego Forum Pzdr, Mateusz Edytowane 28 Marca 2015 przez mat3oosh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawer Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Witam, jako że tydzień temu urodził mi się syn trzeba kupić większe auto i m.in. biorę pod uwagę Scenica 1 phI 2.0. Do tej pory miałem dwie Hondy Civic (4gen i 5gen coupe) oraz trzy mazdy 323 (BG hatchback i f, oraz aktualnie BA 3d), więc z renówek jestem zielony ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallyQ Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 (edytowane) Witam wszystkich, od 2 lat jestem posiadaczem Megane Coupe 1,6e z 96. Pozdro dla wszystkich. Edytowane 28 Marca 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juki82 Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 (edytowane) Witam serdecznie, jestem posiadaczem scenica 2 1.6 16v gazowany. Edytowane 31 Marca 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
respectus Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Witam wszystkich, jestem nowym właścicielem renault scenic III :) Pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marucha Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam wszystkich. Wlasnie stalem sie posiadaczem Megane II Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Aston76 Edytowane 4 Kwietnia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominikM Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam nieszczęśliwy posiadacz 1.9 cc od 3m-mc Edytowane 4 Kwietnia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droopi1978 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Witam wszystkich razem i z osobna :) Od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem 3-drzwiowego Renault Megane mk2 Rush z silnikiem 1.5 dCi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi