dezerter35 Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 (edytowane) Witam. Mam problem ze sterowaniem lusterek bocznych składanych. W którą stronę nie kręcę lusterko lewe obniża się z góry do dołu. I to całe sterowanie... Składanie nie działa, prawe wcale. Kupiłem inne pokrętło i to samo. Tylko sprzedający pytał się jaki kolor gniazda, siwy lub brązowy a u mnie jest czarny. Czytałem, że pokrętło z laguny nie pasuje (inne podłączenia), więc może wcześniejszy właściciel wymienił na inne I pytanie jaki kolor powinien być? Autko megane 2, składane lusterka 2003 r . Mógłby to ktoś sprawdzić u siebie. Edytowane 15 Listopada 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Ściągnij sobie schemat elektryczny i będziesz wiedział. Tak będzie najszybciej i najprościej. Po dwóch latach obecności na forum powinieneś już wiedzieć gdzie co i gdzie jest, nie jojcz i nie przeklinaj. Poza tym przydało by się uaktualnić profil skoro zmieniłeś auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dezerter35 Opublikowano 15 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 W profilu bez zmian tylko doszła nowa renatka . Nie jojcze tylko mnie szlak trafia, czemu mu nikt nie doradził ,żeby wlał najpierw pół zbiornika potem 3/4 i na końcu pełny . Obserwując działanie silnkia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Kolor nie ma znaczenia, trzeba dobierać pokrętło na podstawie nr starej części, albo po Vinie w ASO. W ASO za nowy joystick płaciłem chyba coś koło 120 zł. Możesz spróbować rozebrać całość i wyczyścić, bo może ścieżki tylko zaśniedziały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi