tomaj47891 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 (edytowane) Witajcie. Mój pierwszy post. Przeleciałem cały net i nie znalazłem odpowiedzi. Po dziurach strasznie hałasuje coś w szyberdachu oraz tylnej drugiej części dachu (sama szyba). Chciałbym się tam dostać i zobaczyć co się tam dzieje. Problem zaczął się po 1 jeździe po naszych drogach. Podejrzewam, że może jakieś śruby się poluzowały i dlatego hałas. Pytanie do was czy zdejmował ktoś podbitkę w aucie z szyberachem. pzdr Dodano: 10 gru 2015 - 13:33 nikt nic ? Edytowane 15 Listopada 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lufa Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Poszukaj w dziale m ii s ii. ja demontowałem w scenicu ii tylną część aby wymienić silnik. Poszycie mocowane jest na rzepy. musisz wcześniej odkręcić plastikowe elementy na brzegach, zdemontować osłony słupków. Uważać by nie zagiąć i pobrudzić samej podsufitki. Jest kupa pracy bez względu na rodzaj dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi