subratri Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Kurcze, gdzie ten numer? Chyba nie zostałem skazany na części z netu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Numer nie jest już aktualny, nie można było uzyskać zniżki na sam numer klienta :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr_wroc Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Kurcze, gdzie ten numer? Chyba nie zostałem skazany na części z netu? Napisz priv co potrzebujesz , sprawdzę w jakich ja mam cenach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
subratri Opublikowano 26 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 ale lipa. Nawet z tym nr było troszkę drożej niż w necie ale niewiele. Za to można było wpaść do sklepu i kupić. No nic, trzeba będzie teraz przewidywać naprawy z wyprzedzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi