P_r_z_e_m_o Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Albo auto stało przekrzywione, albo gdzieś coś nie styka. Czujnik zamontowany jest w misce olejowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
widmoboy Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Witam wszystkich użytkowników i nie tylko. Mam pytanko dotyczące wskazań komputera. Autko mam prawie od 2 lat ale nie pojawiło się wezwanie do serwisu. Są różne kompy ze wskazaniem i bez?. Poza tym jakoś dziwnie mi przelicza średnią prędkość. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyremok Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Witam mam pytanie wlasnie kupilem meganke 2004 i mam 2500 km do zajechania do serwisu, czy mozna wyzerowac to wtedy kiedy sie juz zapali kontrolka serwis czy mozna to zrobic jeszcze przed co prowowalem i nie dalo sie jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Poszukaj na forum gdzieś o tym już czytałem i z tego co pamiętam dało sie to zrobić,. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam1976 Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 witam moj problem wygląda tak: posiadam scenic 1,6 1997r przed wymiana oleju wskażnik olejowy w liczniku był ok po wymianie oleju pokazały się same kreski i do tego jeszcze migają może ktos zna przyczynę tego za odp z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunman Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 a poziom oleju jest ok, sprawdzałeś na bagnecie ? Nie było tak, że wymieniłeś olej i od razu przekręciłeś kluczyk ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam1976 Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 wymieniłem olej wczoraj a sprawdzałem dziś , a poziom na bagnecie ok ps. właśnie przed chwilą byłem po pzrekręceni kluczyka wskoczyły zera ale nie wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunman Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 może jeszcze olej nie zdążył całkowicie ścieknąć do miski, samochód musi trochę postać po jeździe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DMC-100 Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 u mnie pomogło na to miganie tych kresek wymiana oleju. a nie masz jakiegoś wycieku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam1976 Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 właśnie miganie zaczęło się po wymianie oleju a wycieków niema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 A auto na 100% stoi prosto? U mnie na bagnecie jest OK, świecą się same kółeczka, ale jak stanę lekko nachylony w lewo zapala się jedna kreska na końcu, po czasie ok 5-10 min od wyłączenia silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BILU32 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Witam koledzy czy w megi 99r.1,9dti bez komputera można skasować serwis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi