peys Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Nie mam rolet w drzwiach i chcę je dokupić. Można takowe dostać na aukcji ale czy nie będzie problemu z montażem? Czy boczek bez rolet jest przystosowany do zamontowania rolet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Kup boczek z roletami - jest w nim specjalne wycięcie na roletę. Poza tym jest haczyk u góry. Masz go w swoim oknie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peys Opublikowano 28 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 haczyk jest na uszczelce. czyli w swoim boczku musiałbym wycinac miejsce pod roletę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 conajmniej tak. nie rozbierałem jeszcze rolet w SCIII, ale kompletne boczki ZTCW nie są drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peys Opublikowano 28 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 (edytowane) Mam je już na oku, ale gdyby kolor tapicerki się nie zgadzał to chciałbym dołożyć rolety do swoich boczków. Ewentualnie czy jest opcja demontażu tapicerki materiałowej i przełożenie do nowych boczków z roletami? Edytowane 28 Listopada 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mb3366 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 (edytowane) Podepne sie pod temat, bo szukam podobnego rozwiązania. Księgowi dla wersji limited bez pakietu family wycieli roletki... szkoda. Niestety z dostaniem kompletnych boczkow nie jest tak latwo. Stan, kolor tapicerki, wyciecia na lampki czy obwodka glosnika, tu są różnice. W moemncie jak masz nowy samochod to raczej ciezko wsadzic boczki, ktore mają 5 lat i są cale porysowane... denerwowaloby mnie to. Z wycieciem raczej nie powinno byc problemu, na górę idzie tak czy inaczej maskownica, pytanie tylko czy pod spodem są oryginalne miejsca mocowania takiej rolety. Sprawdzał to ktoś kiedyś? Miałem taki pomysł, żeby kupić boczki stan jakikolwiek i zaadoptować tylko roletki + maskownice otworu. Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Aston76 Edytowane 8 Grudnia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peys Opublikowano 8 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Możesz tak zrobić czyli wyciąć miejsce dla rolet. Z drugiej strony jest wszystko co potrzeba do montażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi